Ajándékutalvány

Ajándékutalvány

Babzsákot ajándékoznál, de nem tudsz választani, esetleg az utolsó pillanatig halogattad a vásárlást, és már kifutottál az időből?

Ajándékozz Heverde ajándékutalványt! 

Megrendeled, kifizeted, mi pedig elküldjük neked emailben az utalványt. Ezt már csak ki kell nyomtatnod, és meg is van az ajándék. Nem kell attól félned, hogy nem jó színt, fazont, vagy méretet választottál. Nem kell azon aggódnod, hogy megérkezik-e időben az ajándék. Egyszerű, gyors és biztonságos.

Az ajándékutalvány 1 évig érvényes.


Termék összehasonlítás (0)


Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)
Minden termékünket ingyen házhoz szállítjuk neked az egész ország területén!

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Mindig örülünk neki, hogyha tőlünk vásárolsz, ezért minden termékünket ingyen házhoz szállítjuk neked az egész ország területén!

Ha készleten lévő terméket vásárolsz, akkor 3 napon belül, ha pedig még meg kell varrnunk, akkor 7 napon belül várhatod babzsákod érkezését.

A babzsákfotelek könnyűek, de nagyméretűek, ezért erős műanyag zsákba csomagoljuk őket, így nem esik bajuk a szállításkor.

1 év garanciát vállalunk minden gyártási vagy anyaghibára.

1 ÉV TERMÉK GARANCIA!

Mi bízunk a babzsákfoteleink minőségében, és azt szeretnénk, hogy neked se legyenek kétségeid. Ezért 1 év garanciát vállalunk minden gyártási vagy anyaghibára.

Miért természetes ez nekünk?

  • Csak erős, strapabíró anyagokat használunk
  • Erős dupla varrással varrjuk a babzsákjainkat
  • Minden babzsákunk dupla huzattal készül


Nálunk nyugodtan vásárolhatsz, mert ha mégsem tetszik a babzsák, amit rendeltél, esetleg nem jó színt vagy méretet választottál, mi visszadjuk a pénzedet.

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Nálunk nyugodtan vásárolhatsz, mert ha mégsem tetszik a babzsák, amit rendeltél, esetleg nem jó színt vagy méretet választottál, mi visszadjuk a pénzedet. Csak küldd vissza nekünk a babzsákot 30 napon belül, és mi már küldjük is a pénzt!

A Heverde gondoskodik róla, hogy elégedett legyél a végén, akár megtartod a babzsákot, akár nem.