Csomag ajánlataink


Szolgálati közlemény!

Fontos közlemény a karácsonyi kiszállításokkal kapcsolatban:

Tudjuk, hogy minden évben van, aki az utolsó pillanatokra hagyja az ajándék vásárlást, de mi szeretnénk, hogy ennek ellenére mindenkinek megérkezzen karácsonyig az ajándéknak szánt babzsákja. Ezért azt kérjük, hogy ne halogasd tovább, rendeld meg a kiszemelt babzsákot már most! Segítség, hogy meddig érsz rá a rendeléssel:

- December 15. péntek éjfélig még bármit rendelhetsz a kínálatunkból. Nekünk még lesz időnk legyártani, a futárnak pedig kiszállítani karácsony előtt.

- December 16-17 hétvégén már csak a készleten lévő termékeinkből rendelhetsz, melyeket a Fogd és vidd kategóriában találsz. Ezeket hétfőn még postára tudjuk adni úgy, hogy biztonsággal megérkezzenek karácsonyig.

- A december 18. vagy az után leadott rendeléseket már csak az ünnepek után fogod megkapni.

"Kisfőnök" babzsákfotel gyerekeknek

A gyerek méretű "Kisfőnök" babzsákfotel fazon ugyanolyan kényelmes és praktikus a gyerekek és kiskamaszok számára, mint a felnőtteknek a "Nagyfőnök". Kényelmesen elüldögélhet benne szemed fénye anélkül, hogy elzsibbadna, és mégsem vesz el túl nagy helyet a gyerekszobából. Megtámasztja a hátát is, de nem terpeszkedik el és nem uralja a helyiséget megjelenésével. Kényelmes kis kuckó egy 7-12 évesnek. Ugye nem hangzik rosszul? Nem bizony! Ne is habozz tovább, válaszd ki a legjobban gyermekedhez illőt, rendeld meg, és néhány nap múlva már élvezheti is a babzsák-kényelmet! Imádni fog érte!

A babzsák tartóssága miatt ne aggódj, mert mindegyik dupla huzattal készül, erős, strapabíró anyagokból, dupla varrással. A külső huzat könnyen levehető és mosógépben mosható. A belső töltőanyag pedig habosított polisztirol golyócskákból áll.

A házhoz szállítás minden termék esetében ingyenes!


Termék összehasonlítás (0)


Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)