Szolgálati közlemény!

Fontos közlemény a karácsonyi kiszállításokkal kapcsolatban:

Tudjuk, hogy minden évben van, aki az utolsó pillanatokra hagyja az ajándék vásárlást, de mi szeretnénk, hogy ennek ellenére mindenkinek megérkezzen karácsonyig az ajándéknak szánt babzsákja. Ezért azt kérjük, hogy ne halogasd tovább, rendeld meg a kiszemelt babzsákot már most! Segítség, hogy meddig érsz rá a rendeléssel:

- December 15. péntek éjfélig még bármit rendelhetsz a kínálatunkból. Nekünk még lesz időnk legyártani, a futárnak pedig kiszállítani karácsony előtt.

- December 16-17 hétvégén már csak a készleten lévő termékeinkből rendelhetsz, melyeket a Fogd és vidd kategóriában találsz. Ezeket hétfőn még postára tudjuk adni úgy, hogy biztonsággal megérkezzenek karácsonyig.

- A december 18. vagy az után leadott rendeléseket már csak az ünnepek után fogod megkapni.

"Dönci" babzsákfotel kamaszoknak

A "Dönci" babzsákfotel alacsony ülőrésze és kényelmes háttámlája miatt a kamaszok kedvelt fazonja, de alacsony felnőtteknek is ajánljuk. Szeretsz kényelmesen ülni? Sokáig? Naná! Akkor ezt a babzsákfotelt Neked találtuk ki! Ha megnézel egy jó filmet, vagy játszol a playstationnel, vagy csak szimplán Facebookozol a telódon, ebben a babzsákban nem fogsz elzsibbadni, garantálom!  

Dupla huzatos, a külső huzat levehető és mosható, dupla varrással, hogy jó erős legyen.  Ha idővel kicsit összemegy a töltelék, természetesen ez is utántölthető.

A házhoz szállítás ingyenes.


Termék összehasonlítás (0)


Mutasd 1 tól 4 -ig 4 (1 oldalakat)