Szolgálati közlemény!

Fontos közlemény a karácsonyi kiszállításokkal kapcsolatban:

Tudjuk, hogy minden évben van, aki az utolsó pillanatokra hagyja az ajándék vásárlást, de mi szeretnénk, hogy ennek ellenére mindenkinek megérkezzen karácsonyig az ajándéknak szánt babzsákja. Ezért azt kérjük, hogy ne halogasd tovább, rendeld meg a kiszemelt babzsákot már most! Segítség, hogy meddig érsz rá a rendeléssel:

- December 15. péntek éjfélig még bármit rendelhetsz a kínálatunkból. Nekünk még lesz időnk legyártani, a futárnak pedig kiszállítani karácsony előtt.

- December 16-17 hétvégén már csak a készleten lévő termékeinkből rendelhetsz, melyeket a Fogd és vidd kategóriában találsz. Ezeket hétfőn még postára tudjuk adni úgy, hogy biztonsággal megérkezzenek karácsonyig.

- A december 18. vagy az után leadott rendeléseket már csak az ünnepek után fogod megkapni.

Fánk babzsák gyerekeknek

Ha gyermeked nem csak üldögélni szeretne a babzsákban, hanem heverészni is rajta, akkor neki a Heverde fánk babzsák fazonja a legjobb választás. Hogy miért? Mert ezt a fajta babzsákot többféleképpen használhatja: kiterítve egy jó nagy fánk, amin akár még alhat is a gyerek, élére vagy oldalára állítva pedig - ahogy kényelmesebb -  nagyon komfortos fotel, ami szuperül megtámasztja a hátát.

A gyerek fánk fazonból kétféle méretünk van:

  • Gyerek (110 cm átmérővel)
  • Kamasz (130 cm átmérővel)

A fánk babzsákok is dupla huzattal készülnek, erős, strapabíró anyagokból. A külső huzat könnyen levehető és mosógépben mosható. A belső töltőanyag pedig habosított polisztirol golyócskákból áll.

A házhoz szállítás minden termék esetében ingyenes!


Termék összehasonlítás (0)


Mutasd 1 tól 14 -ig 14 (1 oldalakat)