Csomag ajánlataink


Szolgálati közlemény!

Fontos közlemény a karácsonyi kiszállításokkal kapcsolatban:

Tudjuk, hogy minden évben van, aki az utolsó pillanatokra hagyja az ajándék vásárlást, de mi szeretnénk, hogy ennek ellenére mindenkinek megérkezzen karácsonyig az ajándéknak szánt babzsákja. Ezért azt kérjük, hogy ne halogasd tovább, rendeld meg a kiszemelt babzsákot már most! Segítség, hogy meddig érsz rá a rendeléssel:

- December 15. péntek éjfélig még bármit rendelhetsz a kínálatunkból. Nekünk még lesz időnk legyártani, a futárnak pedig kiszállítani karácsony előtt.

- December 16-17 hétvégén már csak a készleten lévő termékeinkből rendelhetsz, melyeket a Fogd és vidd kategóriában találsz. Ezeket hétfőn még postára tudjuk adni úgy, hogy biztonsággal megérkezzenek karácsonyig.

- A december 18. vagy az után leadott rendeléseket már csak az ünnepek után fogod megkapni.

Heverésző babzsák gyerekeknek

A heverésző bazsákot imádni fogják a gyerekeid. A bébik akár aludhatnak is rajta néhány órácskát, a kicsik megtámasztott háttal nézelődhetnek, az ovisok nézhetik benne a mesét, az iskolások olvasgathatnak, vagy playstation-özhetnek kényelmesen hátradőlve. Tehát 0-12 éves korig tökéletes választás lesz gyermeked számára. Ez a babzsák nagyon könnyű, és többféle színkombinációban megtalálod a webáruházunkban. Így bármilyen stílusú gyerekszobához találsz kedvedre valót.

Dupla huzatos, a külső huzat levehető és mosható. Dupla varrással készül, mint az összes többi babzsákunk.  Természetesen ez is utántölthető.

A házhoz szállítás ingyenes.


Termék összehasonlítás (0)


Mutasd 1 tól 7 -ig 7 (1 oldalakat)