Csomag ajánlataink


Szolgálati közlemény!

Fontos közlemény a karácsonyi kiszállításokkal kapcsolatban:

Tudjuk, hogy minden évben van, aki az utolsó pillanatokra hagyja az ajándék vásárlást, de mi szeretnénk, hogy ennek ellenére mindenkinek megérkezzen karácsonyig az ajándéknak szánt babzsákja. Ezért azt kérjük, hogy ne halogasd tovább, rendeld meg a kiszemelt babzsákot már most! Segítség, hogy meddig érsz rá a rendeléssel:

- December 15. péntek éjfélig még bármit rendelhetsz a kínálatunkból. Nekünk még lesz időnk legyártani, a futárnak pedig kiszállítani karácsony előtt.

- December 16-17 hétvégén már csak a készleten lévő termékeinkből rendelhetsz, melyeket a Fogd és vidd kategóriában találsz. Ezeket hétfőn még postára tudjuk adni úgy, hogy biztonsággal megérkezzenek karácsonyig.

- A december 18. vagy az után leadott rendeléseket már csak az ünnepek után fogod megkapni.

Heverésző babzsák felnőtteknek

Mindannyian szeretünk lustálkodni egy kicsit, amikor kifárasztott a munka, a tanulás, vagy csak úgy. Hát van ilyenkor jobb, mint leheveredni a kanapéra, vagy egy kényelmes fotelbe? Bizony van! A Heverde féle heverésző babzsák pihenéshez, lustálkodáshoz verhetetlen. Az anyaga és a tölteléke miatt jólesően felveszi a tested formáját, így mindenhol egyenletes lesz rajta a terhelés, nem zsibbadsz el. Megtámasztja a hátadat és a fejedet, ezáltal teljesen el tudod magad lazítani. Ez bizony nagyon marasztaló tud lenni!

Képzeld el magadat egy ilyen babzsákban kényelmesen hátradőlve, amint a kedvenc sorozatodat nézed! Ugye, hogy jól hangzik? És ez még nem minden! Nemcsak a kényelmedet szolgálja ez a babzsák, hanem a lakást is feldobja vidám színeivel, mintáival. Többféle színkombinációban is megtalálod a webáruházunk kínálatában, bármilyen lakberendezési stílushoz találsz megfelelőt.

Minden darab dupla huzattal készül, a külső huzat levehető és mosható, dupla varrással, hogy ne csak szép, de tartós is legyen. Természetesen ez a babzsák is utántölthető, töltőanyagot itt találsz hozzá.

A házhoz szállítás ingyenes.


Termék összehasonlítás (0)


Mutasd 1 tól 8 -ig 8 (1 oldalakat)