Heverésző babzsák

Mindannyian szeretünk lustálkodni egy kicsit, amikor kifárasztott a munka, a tanulás, vagy csak úgy. Hát van ilyenkor jobb, mint leheveredni a kanapéra, vagy egy kényelmes fotelbe? Bizony van! A Heverde féle heverésző babzsák pihenéshez, lustálkodáshoz verhetetlen. Ha a számítógépes játékok a hobbid, akkor neked ez a tökéletes gamer babzsák! Az anyaga és a tölteléke miatt jólesően felveszi a tested formáját, így mindenhol egyenletes lesz rajta a terhelés, nem zsibbadsz el. Megtámasztja a hátadat és a fejedet, ezáltal teljesen el tudod magad lazítani. Ez bizony nagyon marasztaló tud lenni!

Képzeld el magadat egy ilyen babzsákban kényelmesen hátradőlve, amint a kedvenc sorozatodat nézed! Ugye, hogy jól hangzik? És ez még nem minden! Nemcsak a kényelmedet szolgálja, hanem a lakást is feldobja vidám színeivel, mintáival. Többféle színkombinációban is megtalálod a webáruházunk kínálatában, bármilyen lakberendezési stílushoz találsz megfelelőt.

Minden darab dupla huzattal készül, a külső huzat levehető és mosható, dupla varrással, hogy ne csak szép, de tartós is legyen. Természetesen ez a babzsák is utántölthető, töltőanyagot itt találsz hozzá.

A házhoz szállítás ingyenes.


Termék összehasonlítás (0)


Mutasd 1 tól 12 -ig 12 (1 oldalakat)
Minden termékünket ingyen házhoz szállítjuk neked az egész ország területén!

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Mindig örülünk neki, hogyha tőlünk vásárolsz, ezért minden termékünket ingyen házhoz szállítjuk neked az egész ország területén!

Ha készleten lévő terméket vásárolsz, akkor 3 napon belül, ha pedig még meg kell varrnunk, akkor 7 napon belül várhatod babzsákod érkezését.

A babzsákfotelek könnyűek, de nagyméretűek, ezért erős műanyag zsákba csomagoljuk őket, így nem esik bajuk a szállításkor.

1 év garanciát vállalunk minden gyártási vagy anyaghibára.

1 ÉV TERMÉK GARANCIA!

Mi bízunk a babzsákfoteleink minőségében, és azt szeretnénk, hogy neked se legyenek kétségeid. Ezért 1 év garanciát vállalunk minden gyártási vagy anyaghibára.

Miért természetes ez nekünk?

  • Csak erős, strapabíró anyagokat használunk
  • Erős dupla varrással varrjuk a babzsákjainkat
  • Minden babzsákunk dupla huzattal készül


Nálunk nyugodtan vásárolhatsz, mert ha mégsem tetszik a babzsák, amit rendeltél, esetleg nem jó színt vagy méretet választottál, mi visszadjuk a pénzedet.

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Nálunk nyugodtan vásárolhatsz, mert ha mégsem tetszik a babzsák, amit rendeltél, esetleg nem jó színt vagy méretet választottál, mi visszadjuk a pénzedet. Csak küldd vissza nekünk a babzsákot 30 napon belül, és mi már küldjük is a pénzt!

A Heverde gondoskodik róla, hogy elégedett legyél a végén, akár megtartod a babzsákot, akár nem.