Csomag ajánlataink


Heverésző babzsak fotel

Mindannyian szeretünk lustálkodni egy kicsit, amikor kifárasztott a munka, a tanulás, vagy csak úgy. Hát van ilyenkor jobb, mint leheveredni a kanapéra, vagy egy kényelmes fotelbe? Bizony van! A Heverde féle heverésző babzsak fotel pihenéshez, lustálkodáshoz verhetetlen. Az anyaga és a tölteléke miatt jólesően felveszi a tested formáját, így mindenhol egyenletes lesz rajta a terhelés, nem zsibbadsz el. Megtámasztja a hátadat és a fejedet, ezáltal teljesen el tudod magad lazítani. Ez bizony nagyon marasztaló tud lenni!

Képzeld el magadat egy ilyen babzsákban kényelmesen hátradőlve, amint a kedvenc sorozatodat nézed! Ugye, hogy jól hangzik? És ez még nem minden! Nemcsak a kényelmedet szolgálja, hanem a lakást is feldobja vidám színeivel, mintáival. Többféle színkombinációban is megtalálod a webáruházunk kínálatában, bármilyen lakberendezési stílushoz találsz megfelelőt.

Minden darab dupla huzattal készül, a külső huzat levehető és mosható, dupla varrással, hogy ne csak szép, de tartós is legyen. Természetesen ez a babzsák is utántölthető, töltőanyagot itt találsz hozzá.

A házhoz szállítás ingyenes.


Termék összehasonlítás (0)


Mutasd 1 tól 16 -ig 16 (1 oldalakat)