Csomag ajánlataink


Szolgálati közlemény!

Fontos közlemény a karácsonyi kiszállításokkal kapcsolatban:

Tudjuk, hogy minden évben van, aki az utolsó pillanatokra hagyja az ajándék vásárlást, de mi szeretnénk, hogy ennek ellenére mindenkinek megérkezzen karácsonyig az ajándéknak szánt babzsákja. Ezért azt kérjük, hogy ne halogasd tovább, rendeld meg a kiszemelt babzsákot már most! Segítség, hogy meddig érsz rá a rendeléssel:

- December 15. péntek éjfélig még bármit rendelhetsz a kínálatunkból. Nekünk még lesz időnk legyártani, a futárnak pedig kiszállítani karácsony előtt.

- December 16-17 hétvégén már csak a készleten lévő termékeinkből rendelhetsz, melyeket a Fogd és vidd kategóriában találsz. Ezeket hétfőn még postára tudjuk adni úgy, hogy biztonsággal megérkezzenek karácsonyig.

- A december 18. vagy az után leadott rendeléseket már csak az ünnepek után fogod megkapni.

"Nagyfőnök" felnőtt babzsákfotel

Hívogatóan kellemes, nyugalmat sugárzó nagy babzsákfotel. Ha szereted az igazi kényelmet, szükséged van valódi ellazulásra, akkor számodra a "Nagyfőnök" a legjobb választás. Méretei miatt a legmagasabb felnőttnek is komfortos, de az egész család élvezni tudja a "Nagyfőnök" kényelmét, amivel körülölel és marasztal.

Nincs jobb, mint este a babzsákfoteled kényelméből élvezni a tévézést, filmezést, beszélgetést. Ha hétvégén átjönnek a barátok, biztosan népszerű lesz a babzsákfoteled, mindenki ki akarja majd próbálni, csak haza ne vigyék! :)

A könnyű tisztíthatóság végett dupla huzatos, a külső huzat levehető és mosható. Dupla varrással, hogy strapabíró legyen. Természetesen ez is utántölthető, töltőanyagot itt találsz hozzá.

A házhoz szállítás ingyenes.


Termék összehasonlítás (0)


Mutasd 1 tól 16 -ig 16 (1 oldalakat)