Különböző babzsákok

A kis kedvenc

A legkedveltebb, legtöbbet eladott babzsákunkat szeretném most bemutatni.

Ez a fazon méltán lett népszerű, hiszen minden korosztály megtalálja a számítását benne. Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. Miről is van szó?

A FÁNK FORMÁJÚ BABZSÁK

Ez a babzsák egy nagy kerek párna épp megfelelőre tömve. Több pozícióban is használhatod, ettől másabb és népszerűbb a fotel fazonnál. Három méretben gyártjuk.

A legkisebbeknek a 110 cm-es méretet ajánljuk. Ezt már a bébiknek is előszeretettel veszik, és egészen iskolás korig megfelelő lesz a mérete. A babákat rá lehet fektetni, a mama akár szoptathat is rajta a hátát megtámasztva. Ez a méret nagyon könnyű, ezért a még járni is alig tudó gyerekek is arrébb tudják tenni, és ha megbotlanak is puhára esnek. Ez a méret akkor is megfelel, ha a szülők még egy kicsit üldögélnek, mesélgetnek az aludni készülő babának a kiságy mellett, és valami puhán szeretnének ülni addig is.

A kiskamaszoknak készült a 130 cm-es méret. Ők a kisiskolások 7-12 év közt. Magasságuk miatt épp ez a méret nekik az ideális. Ide-oda dobálhatják, ráülhetnek, játszhatnak, tévézhetnek benne. A betérő barátok pedig szintén birtokba akarják majd venni ezt a kis tömzsi csodát.

A felnőttek se maradjanak ki a jóból! Nekik ajánljuk a 140 cm átmérőjű babzsákot. Ez a méret már akkora, hogy bármilyen magasságú és súlyú felnőttnek megfelelő.

IMG_8616A fánk fazont több módon használhatod. Kiterítve jó kis heverésző, tévéző hely válik belőle. Ha a varrása merőleges a testedre, és úgy teszed le, akkor beleülve egy kellemes kis fotel válik belőle, ami tökéletes beszélgetéshez, teázáshoz, olvasgatáshoz.

Ha a varrása párhuzamos a testeddel és így IMG_8618pottyantod le, akkor egy szélesebb kartámlájú, kényelmes, egyszemélyes kanapévá alakul. Ebben a pozícióban is órákig lehet üldögélni, és bármilyen hosszú filmet végig tudsz nézni hátfájás nélkül. Öledbe veheted a laptopod, és intézheted a levelezésedet.

IMG_8621Jól nézegesd meg a képeket, melyek egyértelművé teszik, hogy hogyan tudod kialakítani a három fazont, és mekkora különbségek vannak a méretek közt.

Fontos, hogy mielőtt beleülsz a babzsákba (bármelyik fazonba) kissé rázogasd át, hogy a golyók ismét könnyedén fel tudják venni az alakodat, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsák minden egyes alkalommal.

IMG_8609Babzsákjainkat nagy színválasztékkal készítjük, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt, és az otthonába illőt. De szívesen készítünk egyedi színkombinációkat. Ha olyan színűt szeretnél, ami jelenleg nincs a kínálatunkban, akkor írj levelet az info@heverde.hu címre, vagy hívd a 70/625-9995 telefonszámot, és igyekszünk megoldani a kívánságodat.