Heverde babzsákok a Flowservenél

A multi cég modern pihenőszobája

Úgy érzem, nem hiába kampányolunk a modern munkahelyek mellett. A közelmúltban több cég is megtalált minket, hogy készítsünk számukra babzsákfoteleket, amik vidámabbá, otthonosabbá teszik az irodai pihenőszoba hangulatát.

A Flowserve Debrecenben


A Floweserve Hungary Services Kft néhány hónapja települt Debrecenbe. Több mint 50 országban van jelen és 18 ezer munkatársat foglalkoztat.  A debreceni központ a pénzügyi szolgáltatási funkciókat látja el. Jelenleg mintegy 60 dolgozó van, de hamarosan 400 főre bővülnek. Tíz nyelven, húsz országnak nyújtanak majd könyvelői, pénzügyi szolgáltatásokat. A magasan képzett, fiatalos csapat igényeit is figyelembe veszik a kiváló minőségű munkavégzés érdekében. Ezért a vezetőségnek teljesen egyértelmű volt, hogy pihenő szobára is szükség van.

Mint már többször is említettük, a pihenés egyik elengedhetetlen tartozéka a babzsákfotel. Az irodai munka, a számítógép előtti folyamatos, megfeszített koncentrálás nagyon igénybe veszi a gerincet, nyakat és a hátizmokat. Szükség van az időnkénti laza testtartásra munka közben is. Néhány perc kötetlen beszélgetés, vagy csendes hátradőlés, és már mehet is tovább a munka.

Szerencsére babzsákfotel kínálatunkból sikerült kiválasztani a tökéletes megoldást. A nemzetközi cég szellemiségéhez, és meghatározó színvilágához minden szempontból illeszkedő szürke, piros babzsákfotelek ülőfelülete igazi, országokat átfogó dizájnt kapott, a London, New York, Paris, USA mintájú anyagokkal.

Örülünk, hogy a szellemiség, a magas minőség és a nagyszerű színvilág ilyen jól egymásra találtak.