Heverde babzsák az Innonicnál

A webfejlesztők is Heverde babzsákban lazulnak

Néhány hónapja felkérést kaptunk egy sikeres, debreceni, kizárólag fiatalokat foglalkoztató informatikai cégtől, hogy dolgozóik számára babzsákokat készítsünk az irodákba. Az irodák felújításra kerültek, és a megnövekedett dolgozói létszám miatt új irodákra is szükség volt. A jó helykihasználása miatt a viszonylag kisebb méretű, klasszikus fazonú babzsákra esett a választás. Aki jártas az informatika világában, vagy komolyan foglalkozik webáruházak üzemeltetésével, annak ismerősen fog csengeni az név. Március végén rendezték meg a nagyszabású Ecommerce Expo-t Budapesten, ami szakmai körökben igen elismert rendezvény. Az Innonic mögött már most is több sikeres belföldi és külföldi termék van. A következő években számos új nemzetközi startupot terveznek elindítani. A legmodernebb technológiákkal dolgoznak, és saját termékeik közé sorolható például a Conversific, Optimonk és a Shoprenter is.
Egy ilyen sikeres és modern szemléletű cégnél természetesen a dolgozók jóléte alapvető fontosságú, így a berendezést nem bízták a véletlenre. A lakberendező a dolgozókkal elbeszélgetve tervezte meg az irodákat, és nem maradt ki a masszázs szoba sem, ami manapság még ritka a munkahelyeken. Mi pedig örömmel készítettük el a megrendelt babzsákokat.
Innonic


Az Innonic célja, hogy megreformálja az internetes értékesítést, és megmutassa, hogy debreceni központtal is lehet világszínvonalú céget építeni. Ilyen célkitűzések mellé a Heverde babzsák webáruház is leteszi a voksát. Hiszünk benne, hogy a friss gondolatok kellemes, laza környezetben, jó társaságban fogannak meg a leghamarabb.
Heverde babzsák az Innonic irodájábanHeverde babzsák az Innonic másik irodájában