Heverde babzsák az Innonicnál

A webfejlesztők is Heverde babzsákban lazulnak

Néhány hónapja felkérést kaptunk egy sikeres, debreceni, kizárólag fiatalokat foglalkoztató informatikai cégtől, hogy dolgozóik számára babzsákokat készítsünk az irodákba. Az irodák felújításra kerültek, és a megnövekedett dolgozói létszám miatt új irodákra is szükség volt. A jó helykihasználása miatt a viszonylag kisebb méretű, klasszikus fazonú babzsákra esett a választás.

Aki jártas az informatika világában, vagy komolyan foglalkozik webáruházak üzemeltetésével, annak ismerősen fog csengeni az Innonic név. Március végén rendezték meg a nagyszabású Ecommerce Expo-t Budapesten, ami szakmai körökben igen elismert rendezvény. Az Innonic mögött már most is több sikeres belföldi és külföldi termék van. A következő években számos új nemzetközi startupot terveznek elindítani. A legmodernebb technológiákkal dolgoznak, és saját termékeik közé sorolható például a Conversific, Optimonk és a Shoprenter is.

Egy ilyen sikeres és modern szemléletű cégnél természetesen a dolgozók jóléte alapvető fontosságú, így a berendezést nem bízták a véletlenre. A lakberendező a dolgozókkal elbeszélgetve tervezte meg az irodákat, és nem maradt ki a masszázs szoba sem, ami manapság még ritka a munkahelyeken. Mi pedig örömmel készítettük el a megrendelt babzsákokat.

Heverde babzsák az Innonic irodájában Heverde babzsák az Innonic másik irodájában

Az Innonic célja, hogy megreformálja az internetes értékesítést, és megmutassa, hogy debreceni központtal is lehet világszínvonalú céget építeni. Ilyen célkitűzések mellé a Heverde babzsák webáruház is leteszi a voksát. Hiszünk benne, hogy a friss gondolatok kellemes, laza környezetben, jó társaságban fogannak meg a leghamarabb.