baglyos babzsák

Akciós babzsákfotel

Mindenki szeret kedvezményes áron vásárolni. Ez akkor a legélvezetesebb, ha a kedvezményes ár mögött magas érték is található. A karácsony közeledtével különösen sokan keresik az árengedményeket, hiszen ilyenkor nem csak egy személyt szeretnénk megajándékozni. Még ha csak apróságról van is szó, akkor is a sok kicsi sokra megy, és még az apróságok megtalálása is komoly gondot okozhat.

Az olyan családokban, ahol több kisgyerek is van, sokszor a felnőttek eltekintenek egymás megajándékozásától értékesebb tárgyakkal. Az ügyes kezűek saját készítésű meglepetéseket készítenek egymásnak, vagy színház, esetleg koncert jegyet ajándékoznak. Szerencsére divatba jött az „élmény” ajándék, amit a felnőttek közösen élvezhetnek. Aki teheti wellness programot ad, vagy egy elegáns vacsorára hívja meg szeretteit olyan helyre, ahová év közben nem jutnak el.

De a gyerekek a kézzel fogható ajándékot szeretik, és azt várják a fa alá. Igazán csak ennek tudnak még örülni. Kevésbé örülnek a cipőnek, sapkának, kesztyűnek. Az édességek mellé kell valami, amivel lehet játszani, foglalkozni vele, amit elvihetnek a szobájukba. Esetleg a kis barátaikkal együtt használhatják. Ilyen például a babzsákfotel is.

Most a szülőknek, nagyszülőknek találtuk ki a karácsony előtti ajándék keresés megkönnyítésére a gyerekek és kamaszok számára készült, bagoly mintás akciós babzsákfotelünket. Ezt a terméket nagy árengedménnyel árusítjuk egész novemberben.

Ez az akciós babzsákfotelünk két méretben vásárolható meg 5000 Ft kedvezménnyel, ami reméljük, hogy sokat segít a döntésben. Az egészen piciknek a 110 cm átmérőjűt ajánljuk. Ez a méret 0-6 éves korig a legpraktikusabb. Súlya alig több 2 kilónál. A kiskamaszok számára, ( 6-12 éves korig) az eggyel nagyobb méretet, a 130 cm átmérőjű babzsákot ajánljuk. Aki ezeket az akciós babzsákfoteleket választja, nyugodt lehet, hogy olyan ajándékot tesz majd a fa alá, ami magas minőségű anyagból készült, értékálló, és éveken át használható.

Külső huzata, amely levehető és mosható, erős, de rugalmas bútorszövetből készült, kedves bagolymintával. Kétféle árnyalatból lehet választani. Van kék árnyalatú, és egy barnás-vöröses (terrakotta) színvilágú akciós babzsákfotel anyagunk. Mindkét színűt elkészítjük az előbb említett méretekben. A babzsákfotel zseniális ajándék az örökké mocorgó gyerekeknek. Bátran lehet dobálni, vagy ugrálni rajta. Ha testvér is van, jobb azonnal kettőt venni, hogy ne legyen rajta veszekedés, mert biztos, hogy egyszerre akarnak majd rajta játszani. A közkedvelt fánk fazon több pozícióba is állítható, így jó heverészésre, üldögélésre, játszásra egyaránt. A legkisebbeknek délutáni szunyókálásra is kiváló. Akciós babzsákfotelünket egész novemberben kedvezménnyel vásárolhatják meg, a házhoz szállítás ingyenes.