Barion Pixel

Babzsák oviba

Sok kisgyerekes családban van otthon babzsák. Nem véletlen, mert fantasztikusan élvezik a gyerekek ezt a kreatív formát. Okkal vált ilyen népszerűvé, mert minden korosztály számára élményt jelent, ha van a családban 1-2 babzsák. Miért ne lehetne babzsák az oviban is?

Az óvodai foglalkozások tökéletes kiegészítője lehet, mert az örökké izgő-mozgó gyerekeket nagyon nehéz egy fél órára is egy helyre terelni és lekötni a figyelmüket. Amikor babzsák van az oviban, csak egy kupacba kell pakolni a babzsákokat, és a gyerekek már oda is telepednek az óvó néni köré.

ovisok babzsákokon

Egészen biztos, hogy az apróságok szívesebben üldögélnek a babzsákokon az oviban, mint a kisszékeken. Kisszéken ülhetnek eleget az étkezések és egyes foglalkozások alatt. A babzsák legyen valami kuriózum! Meseolvasás, mondóka tanulás alkalmával tökéletes megoldás, mert egy lazább lehetőséget ad a gyerekeknek a csoportos foglalkozáshoz. Nem csak ülni lehet rajta, hanem feküdni, hasalni, elterpeszkedni is. Ennek ellenére a figyelmüket még le lehet kötni.

Lássuk be, nekünk felnőtteknek is jó lenne, ha egy-egy értekezlet, vagy megbeszélés alkalmával nem a tárgyalóban kellene ülni egyik székből a másikba, hanem a változatosság kedvéért beleülhetnénk egy vidám színű babzsákba. Biztos, hogy képesek lennénk így is figyelni.

Akkor miért ne adhatnánk meg a gyerekeinknek ezt lehetőséget? De a babzsák az oviban nem csak csoportfoglalkozásra alkalmas. Már látom is magam előtt, amint óriási kerek babzsákokon szunyókálnak délután az apró, fürtös hajú rózsaszín angyalkáink a finom ebéd és a sok játék után. Ugye mennyivel barátságosabb kép ez, mint a katonás rendbe állított kiságyak látványa?

babzsákok oviban

A gyerek babzsákok cserélhető huzattal készülnek, így bármi történjen, tisztán tarthatóak. A belső töltetük hungarocell golyó, amit hőszigetelésre használnak, így egész biztos, hogy a földre tett babzsákokon nem fáznak fel a gyermekeink. Anyaga nem okoz allergiát, felveszi a testük vonalát, ezért kellemes fészekérzést ad használat közben. A babzsák az oviban minden szempontból tökéletes választás.

Bejegyzés megosztása: