babzsák a tengerparton

Babzsákfotel a nyári szabadsághoz

Aki babzsákfotelre gondol, annak egész biztosan csak az otthon ülős, a kandalló vagy kályha melege mellett lustálkodó, esetleg bor kortyolgatós helyzetek jutnak eszébe. Pedig egy babzsákfoteltől már megszokhattuk, hogy többféle arcát mutatja felénk! Egy babzsákfotel ideális társ a nyári szabadság, a nyári hétvégi szabadidők tökéletes élvezetéhez, kint a szabadban is.

Aki még csak most tervezi babzsákfotel vásárlását, érdemes beszereznie kültéri huzatot is, ami máris zöld utat ad a babzsák kültéri, teraszon, kertben, strandon, tóparton, bármilyen extrém helyen való használatára.

A vízállóságnak két fokozata lehet. A huzat vagy vízlepergető, ekkor csak bizonyos fokig áll ellen a víz hatásainak, fedett teraszra az ilyen huzattal „szerelt” babzsákfotel ideális. A másik lehetőség, hogy a huzat, amit beszereztünk teljesen vízálló, ez úgy van kialakítva, hogy a huzat belső részén egy vízzáró műanyag réteg található, ami vízhatlanná teszi a huzatot.

Bizony ám! Ebben az esetben pedig akár vízre is bocsátható a babzsákfotel! Mivel a babzsákfotel töltőanyaga a polisztirol gyöngyöcskék nagyon könnyűek, és úsznak a vízen. A kettő kombinációja pedig, a babzsák kényelme, valamint a víz kellemes ringatózása egy igazán felejthetetlen élménnyé varázsolja a medencés partykat, a kiülős, beszélgetős vízparti estéket, főleg, ha ehhez még kellemes hangulatvilágítás, egy pohár bor is társul, ami oldja a hangulatot.

De igazából tudjuk jól, hogy a hangulat első számú felelőse a babzsákfotel!