fiatalok fa mintás babzsákokon

Babzsákfotel IKEA anyagból

A babzsákfotel élményhez nem csak a puhaság, a kényelem és az ellazult test érzete tartozik hozzá, hanem a vidámság, a színek és az ötletes formák is. A Heverde babzsák webáruházban mindezeket együtt megtalálhatod. Az IKEA anyagok kiváló minősége és színei/mintái miatt található kínálatunkban ülőpárna, puff és babzsákfotel IKEA anyagból.

Célunk a kisszériás, olykor egyedi megoldások elkészítése. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak a kommersz színek legyenek nálunk fellelhetőek, hanem az egyre bővülő babzsákfotel fazon kínálatunkat újból és újból átgondoljuk, hogy mivel is lehetne megbolondítani egy kicsit. Napi szinten figyeljük az új lakberendezési trendeket, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább megfelelő színkombinációjú babzsákot. Épp ezért szeretjük az IKEA anyagait. Kínálatunkban minden korosztály megtalálja azt a babzsákot, ami tökéletesen beleillik a lakásába. Nyitottak vagyunk rá, hogy egyedi megoldásokat is elkészítsünk Ikeás anyagokkal is. Ennek összesen annyi behatároló tényezője van, hogy a kiválasztott anyag megfelelő vastagságú legyen. Ha már sok apróságot vásároltál az Ikeából, vagy esetleg bútoraid is vannak onnan, akkor egész biztos, hogy könnyű lesz a döntés az általunk kínált IKEA anyagos babzsákok közül.

Miért szeretünk ezekkel az anyagokkal dolgozni? Amióta az IKEA áruház Magyarországon van, azóta ismerjük a kínálatukat, sok lakberendezési tárgyunk van tőlük. Tehát több mint két évtizedes saját tapasztalat bizonyítja, hogy a bútoraik, és a méteráru anyagaik is kiválóan megállják a helyüket. Mielőtt babzsákokkal kezdtünk foglalkozni, már saját otthonunkban is az IKEA áruházból vásárolt anyagokból készült függönyeink voltak. Hosszú éveken keresztül bírták a tűző napot az ablakokon, a gyerekeink is úgy nőttek fel, hogy nyúzták ezeket az anyagokat. Nem szakadt, nem fakult, nem nyúlt. Kiállta az idő próbáját. Ezért merjük mi bevállalni, hogy az IKEA áruház aktuális kínálatából beszerzett anyagokat újra gondolva babzsákhuzatnak is használjuk ezeket az anyagokat.

Úgy alakítottuk ki kínálatunkat, hogy minden korosztály találjon magának olyan babzsákot, ami színével és fazonjával elcsábítja a szívét.

Nézzünk aktuális IKEA anyagos kínálatunkból néhányat, hogy mi mit is hoztunk ki ezekből a kiváló anyagokból.

Gyerek babzsákok


Kezdjük a gyerekekkel. A gyerekek rajzolási kedvét tükrözi ez a gyerekrajz mintás heverésző babzsák. Tökéletes mese nézésre, játszásra és szunyókálásra.

gyerek rajzos babzsák

Örök sláger a nagyvirágos anyag, amit mi magunk közt csak hippi mintásnak nevezünk. Ebből a mintából nagyon sokat eladtunk már a kedvelt fánk fazonban.

világoskék, virágmintás fánk babzsákfotel IKEA anyaggal

A rusztikus otthonok gyerekszobáinak tökéletes kiegészítője az indásvirágos anyagú babzsák.

indás virágos gyerek babzsákok

A narancsgyümölcsös pedig maga a frissesség, játékosság. Ezeket a színeket és fazonokat a kamaszok számára is elkészítjük.

nyuszi ül a narancsos babzsákon

Felnőtt babzsákfotel IKEA anyaggal


A felnőtteknek szánt babzsákjaink közül kiemelném a „nagyfőnök” elnevezésű babzsákunkat, ami a legtermetesebb felnőttnek is tökéletes kényelmet nyújt. Egy igazán látványos darabot készítettünk belőle.

Fa mintás babzsákfotelek IKEA anyaggal

A famintás huzattal tökéletesen illeszkedik a vidéki stílusú lakberendezésbe. Hangulatos kiegészítője lesz egy nyaralónak, faháznak. De meglepő módon a minimál stílusú lakberendezésbe is beleillik, mint kellemes színhatású, de látványos elem. Ebből a mintából elkészítettük a felnőtt fánk fazont is, és lett belőle ülőpárna is, hogy egy teljes szetted legyen. Ugyanígy tudsz kialakítani egy szettet az olíva színnel kombinált, virágmintás anyaggal is.

A babzsák az egész családnak kényelmes

A narancsos anyagot pedig a bevállalós, bohém fiatal felnőtteknek ajánljuk.

család a narancsos babzsákokon

Kínálatunk folyamatosan változik, újabb és újabb ötleteink támadnak. Várjuk a Te babzsák ötleteidet is, melyeket örömmel megvalósítunk. Ha egyedi kérésed van, ide írj: info@heverde.hu