Heverde babzsákfotelek a Sandviken Tools üzletében

Babzsákfotelek egy szerszámáruházban - menő!

Nemrég a Sandviken Tools cég békéscsabai üzletéből kaptunk megrendelést babzsák fotelekre. Nagy öröm volt számunkra, hogy ismét találkoztunk egy olyan céggel, aki modern gondolkodásával példát mutat a többieknek és odafigyel a dolgozói igényekre és a vásárlók kényelmére. A Sandviken Tools Kft. 2008-ban egy garázsban kezdte meg működését. A férj és a feleség mindent együtt csináltak, és ez azóta is így van. A kitartó munka meghozta a gyümölcsét és néhány éve már jólmenő kiskereskedelmi boltjuk is van, ahol egy társalgó sarkot alakítottak ki, és ide kerültek a mi babzsákjaink. A boltban csupa olyan dolgot árusítanak, amikre minden háztartásban, hobbikertben, garázsban, vagy műhelyben szükség lehet. A csavarhúzótól a metszőollóig náluk minden megvásárolható. És természetesen a legjobb minőségben.

A babzsákfoteleket fekete-narancs színben kérték, hiszen ez a cég színe is. A babzsákfotelek mellé még a kényelem fokozásáért 1-1 ülőpárna is került. Hiszen ezek nagyon praktikusak fejtámasznak, vagy a laptop alá, ha az ölünkbe vesszük.

Babzsákok a társalgó sarokban

Néhány számunkra is fontos kérdést tettünk fel az egyik tulajdonosnak, Tordainé Varga Juditnak, hogy miért döntöttek a babzsákok mellett:

  • A dolgozók, vagy az ügyfelek számára alakították ki ezt a társalgó sarkot?


A munkavállalóink részére, azonban olyan helyen vannak elhelyezve, hogy ha ügyfelek jönnek hozzánk, akkor Ők is élvezhetik a babzsák kényelmét.
  • Miért babzsákot választottak a hagyományos ülőalkalmatosságok helyett?


A babzsák illik a csapatunkhoz! (Erre vágytak a kollégák!)
  • Miért ezt a színt és fazont választották?


Arculatunkban ezek a színek uralkodnak. A fazonnál pedig képről ez tűnt kényelmesnek, lazának és elegánsnak egyaránt.
  • Miért választották a Heverde babzsák webáruházat?


Nagyon szinpatikus volt a webáruház és annak kínálata.
  • Ajánlanák-e másoknak is a babzsákfotel megoldást társalgó sarok kialakítására?


Ez természetes! Mi magunknak a legjobbat akartuk, aki hozzánk hasonlóan gondolkodik és illik a környezetébe akkor a babzsák legjobb a választás!


A cég a svédországi Sandvik városról kapta a nevét, ahol 1862-óta folyik acélgyártás. A svéd acél pedig egy fogalom azóta. Az egykori acélgyárból mára multinacionális világvállalat lett, az acélipar, a szerszámipar, az autógyártás és a műszaki fejlesztés területén.