Barion Pixel

Babzsákfotelt derékfájásra

Mai társadalmunkban egyre több ember életét keseríti meg a derékfájás. Elmondhatjuk, hogy négyből három felnőtt tapasztal élete során tartósan valamilyen hátfájdalmat, gerinc – vagy derékfájdalmat. Ennek különböző okai lehetnek. A deréktáji fájdalom az ágyéki gerincben a leggyakoribb, ám a legtöbbünknek egész biztosan ismerős az a hátizom fájdalom, amit a mindennapokkal járó különösen megterhelő életvitel okoz.  De minden túlzás nélkül állíthatjuk, a krónikus hátpanaszokat elsősorban a mozgásszegény életmódnak, az ülő munkának és bizonyos esetekben a túlsúlynak köszönhetjük.

Természetesen egy hosszú időn át tartó, szűnni nem akaró hátfájdalom súlyosabb probléma előfutára is lehet, ezért az orvosi kivizsgálást minél hamarabb el kell kezdeni.  Azonban, ha a hátfájdalmat az élet velejárójaként már-már megszoktuk, néha tehetünk ellene, néha tehetünk azért, hogy mentesítsük hátizmainkat a naponta ránehezedő megerőltetéstől.

Nem mindegy ugyanis, hogy milyen székben ülünk. A legkényelmesebb fotel is kényelmetlen, ha ráülve hátizmaink nem tudnak ellazulni, ehelyett tovább gyötörjük őket. A babzsákfotel viszont bizonyítottan – a használók egyértelműen emellett teszik le a voksukat – alkalmazkodik a hát és a gerinc vonalához. Ezáltal az izmok elernyednek, mert a hát tökéletesen megtámaszkodik. A babzsákfotel napi használata felér egy „kezeléssel”. Ha egész nap kényelmetlen székben kénytelen ülni, ha egész nap álló munkát végez, ha sokat gyalogol, cipekedik, előnytelen testtartáshoz szokott, akkor a babzsákfotel esti használata kedvenc sorozatunk közben, kellemesen ellazít.

És valljuk be a babzsákfotel lustálkodáshoz is nagyszerű partner! 🙂

Bejegyzés megosztása: