babzsákfotel ballagásra

Ballagás idején

Akinek gyereke van, egyszer csak meglepetten tapasztalja, hogy valami megváltozott és nem is érti, hogy ez mikor történhetett az ő cuki pici gyermekével. Más lett a hangja, már-már magasabb mint az apja, és elkezdi feszegetni a határokat, ami a szülőknek igen nagy próbatétel. Na és persze elballag az általános iskolából. Hirtelen ott a sok megoldandó feladat. Felvételi, nyelvtanulás, írásbeli, szóbeli… szinte már felnőtt!

Mi szülők bármennyire is szeretnénk húzni az időt, hogy a gyerekeink még kicsik maradjanak, sajnos nem lehet. Itt a ballagás ideje. Jön a középiskola, az új feladatok, a nagy szerelmek és a nagy bulik ideje. Az egyéniségük olyan erővel kezd kibontakozni, hogy csak a fejünket kapkodjuk. A legjobb, ha okosan segítjük ezt a kibontakozást.

Amikor saját képére akarja formálni a szobáját, jobb, ha megtanítjuk neki, hogyan kell használni a festőhengert. Már nem jó a gyerek kanapé és a fotel. Egész biztos, hogy vágyik egy vagány babzsákfotelre. A kamaszok életviteléhez tökéletesen passzol a babzsák. Én azt mondom, ne fosszuk meg őket ettől a kényelmes és hasznos dologtól. Általában dupla huzatú, mosható és színes. A babzsák felveszi a testünk formáját, lehet benne olvasni, mobilozni, laptopozni, jókat beszélgetni a barátokkal. Egyetlen kamasz szobájából sem hiányozhat egy babzsákfotel.

És ha már babzsákfotel, milyen alkalomra lepjük meg vele imádott kamasz gyerekünket? Hát persze, hogy ballagásra! A kamaszok hangulatát nehéz eltalálni. Mindig valami másra, egyedire, önkifejezőre vágynak. Ez a vidám, gömböc kis babzsákfotel garantált sikert fog aratni náluk. Én mindenképp csak ajánlani tudom ballagási ajándéknak ezt a rendhagyó meglepetést. A házhoz szállítás ingyenes, nézd meg a kínálatunkat most: Babzsákok kamaszoknak