Babzsákot ballagási ajándéknak

Ballagásra ajándékozz babzsákfotelt!

Hogy miért pont babzsákfotel legyen a ballagási ajándék? Olvass tovább, és eláruljuk neked, hogy miért is nagyon jó ötlet!

Minden áprilisban átsöpör az országon a ballagási láz. Azokat a diákokat sem kíméli, akik még távol vannak a ballagástól, mert az iskolákban ki kell venni a fiataloknak a részüket az előkészületekből. Kell dekoráció a folyosóra, a korlátra és a termekbe. Besegítenek a szülők és a tanárok, de olykor még a nagyszülők is, felajánlva a kerti virágaikat. Mindenki tudja, hogy ez az esemény ifjú korunk egyik legfontosabb eseménye. Jön az igazi tudáspróba, az érettségi. Évekig mumusként gondolnak a pillanatra, és a tanárok is sokszor rendesen ráerősítenek, hogy valóban komolyan vegyék a gyerekek a tanulást.

De egyszer csak tényleg ott vannak a nagy pillanatnál, és indul a ballagási dal és a menet. Szorongás és öröm, bizakodás és félelem. Minden ott van egy hatalmas stressz gombócban az összes szereplő torkában.

A stressz leküzdésére nagyon jó megoldás a mozgás, de az egész napos tanulásnál ez elég sokszor elmarad ezekben a zűrös hetekben. Bár régen volt, mégsem tudom elfelejteni, hogy tanulás közben már minden testhelyzetet felvettem én is egy idő után. Térdeltem, feküdtem, feltettem a lában még a falra is, csak ülni ne kelljen tovább. Semmi nem volt már kényelmes egy idő után.

Elfeküdni egy babzsákon

Örültem volna egy olyan valaminek, amit kényelmesre gyűrkélhetek és fetrenghetek rajta kínomban, mikor már alig fog az agyam.  Azóta sok év telt el, és szerencsére meglett a megoldás is.

A szülők és a nagyszülők ilyenkor valamilyen ajándékkal mindig kedveskednek a ballagó diáknak. Szeretnének valami hasznosat és maradandót adni, ami persze olyan dolog, aminek a nagy kamasz is örül és azonnal használatba is veheti. Természetesen tudjuk, hogy a legjobban mindegyik egy kocsit szeretne, de ekkora ajándékot kevesen engedhetnek meg maguknak. Viszont sok más, olcsóbb ajándék mellett vegyük számításba a babzsákot is.

Tanulás babzsákban

Egy sokat tanuló diák számára nincs jobb és praktikusabb ajándék, mint egy babzsák. Lehet benne ülni, feküdni laptoppal a kézben és a nap végére gyakorlatilag szétfolyni benne. Minden helyzetben megtámasztja a gerincet, több helyzetben használható, könnyű és fiúnak-lánynak egyformán jó ajándék. Na, és gondoljunk a jövőjükre is. Hiszen hamarosan tovább tanulnak, kireppennek a családi fészekből, sokan kollégiumba, albérletbe költöznek, és talán ez a babzsák lesz az egyetlen kényelmes, otthonról hozott bútordarabjuk. A sokféle fazonból és színből a szülők is könnyen tudnak választani, ha elég jól ismerik a csemetéjüket.

Olvasni babzsákban

Ha mégis elbizonytalanodna valaki, akkor praktikus megoldásnak ott a vásárlási utalvány. Így könnyen rábízhatjuk a megajándékozottra a választás. Ő nem fog tévedni, és lehet, hogy még a válogatásban is örömét leli majd.