Ballagási nyereményjáték főkép

Nyerj ballagásra babzsákfotelt!

Kedves babzsák rajongók! Idei harmadik nyereményjátékunkat főleg a ballagásra készülődőknek️ ajánljuk, de bárki játszhat, aki szeretne nyerni egy szuper babzsákfotelt!
Ezúttal a középiskolás fiataloknak szeretnénk kedvezni, ezért a ballagási játékunk nyereménye ez a felnőtt heverésző babzsákfotel 22.900 Ft értékben.

Felnőtt heverésző babzsák, világoskék-szürkeHa nem akarod a véletlenre bízni, hogy lesz-e a babzsákod, ajánljuk figyelmedbe a ballagási akciónkat, aminek keretében most 10% kedvezménnyel vásárolhatsz felnőtt babzsákokat.
Mit kell tenned, hogy részt vehess a játékban?

A játék szokás szerint egyszerű és most egy kicsit elgondolkodtató is:

Írd le néhány mondatban a játékra felhívó Facebook bejegyzésünk alá hozzászólásként, hogy Neked mi jut eszedbe a ballagásról!

Nem kérünk kisregényeket, sem hosszú monológokat, a lényeg, hogy személyes legyen. Lehet nosztalgiázni, visszaemlékezni, sőt, akár ballagási fotót is feltölteni :)
Ennyi! Elég egy néhány soros hozzászólás, vagy ballagási témájú fotó, és már részt is veszel a játékban.
A nyereményt a hozzászólók között fogjuk kisorsolni.

Fontos!

Egy személytől csak egy hozzászólást számítunk be a sorsoláskor.

Ha még nem tetted, lájkold az oldalunkat, hogy máskor is értesülj játékainkról, akcióinkról, és oszd meg ezt a bejegyzést! Ha nem szeretnél lemaradni egyetlen játékunkról vagy akciónkról sem, akkor a FB oldalunkon a "KÖVETED" gombra rámenve állítsd át a beállítást "Megjelenítés elsőként"-re. Köszönjük!

A nyeremény sorsolása 2018. április 26-án 18:00-kor lesz.

A nyertest Facebook privát üzenetben értesítjük.

Ha a játékkal kapcsolatban bármilyen kérdésed van, keress minket, és segítünk: írj az info@heverde.hu címre, vagy küldj privát üzenetet a Heverde Facebook oldalán!

(Minden személyes adatodat a adatvédelmi szabályzatban leírtak alapján kezelünk.)

A Facebook semmilyen módon nem vesz részt a nyereményjáték szervezésében.