Kényelmesek a Heverde babzsákok

CSAK a Design!

Szeretnéd Te is kipróbálni a babzsákjainkat vásárlás előtt? Két havonta már lehetőséged van erre is a CSAK Design vásárokon.
Miért érdekes ez? Mivel webáruházként működünk, alapból nincs mód arra, hogy a vásárlóink kipróbálják a babzsákjainkat vásárlás előtt. Ez minden webáruház esetében így van, máshol sem lehet odamenni a telephelyre, és a raktárban „próbálgatni”. Mi megrendelésre dolgozunk, és néhány napon belül szállítjuk a megrendelt termékeket.

De mivel szeretnénk a vásárlóink igényeit maximálisan kielégíteni, ezért időnként mégis sikerül lehetőséget teremteni a személyes találkozásra. Tavaly nyáron csatlakoztunk a debreceni CSAK Design alkotó csapathoz, így rendszeresen részt veszünk a csapat által rendezett CSAK Design vásárokon.

Mit jelent a CSAK Design név? CSelekvő, Alkotó, Közösség. Tökéletesen takarja a név a mögötte lévő tartalmat. A tervezők egymást támogatva, baráti közösséget alkotva járnak a vásárra, és összefogva építik a közösséget egymással és a vásárlókkal egyaránt.

Vásár


Általában két havonta van ez a rendezvény, ahová mindig több babzsák fazont viszünk bemutatásra és kipróbálásra. Ilyenkor itt megtalálod az összes anyagmintát, amivel dolgozunk. Kipróbálhatod a babzsákokat, és mindenféle kérdést feltehetsz. Ha a helyszínen leadod a rendelésedet, még 10 % kedvezményt is adunk.
Heverde babzsákok a CSAK Design vásáron
Heverde babzsákok

Ezen kívül miért érdemes eljönni erre az eseményre? Egy nagyon kreatív, kedves, fiatalos alkotói csapat vesz részt a vásáron. Első sorban helyi, vagyis debreceni, vagy környékbeli designerek alkotásaival találkozhattok. Ékszerkészítők, táska készítők, keramikusok, textilesek, és egyéb más szépségek alkotói mutatkoznak be legújabb termékeikkel időről időre. Ez egy ingyenesen látogatható családi program, hiszen mindig van többféle workshop, amin akár a gyerekek is részt vehetnek. Ki lehet próbálni a festőiskolát, vagy akár a süti mintázást, és közben ihatsz egy jó kávét vagy forró csokit is. Időnként felbukkannak újabbnál-újabb alkotók is, akik mindig friss színfoltot hoznak a palettára. Ezért mindenképp érdemes két havonta kilátogatni. Személyesen találkozhatsz a tervezőkkel, felteheted a kérdéseidet, és esetleg egyedi dolgokat is rendelhetsz.

Mikor, hol?


A facebook oldalunkon mindig meghirdetjük az eseményt, így nem tudsz lemaradni róla, de ha biztosra akarsz menni, akkor a CSAK Design saját facebook oldalát érdemes meglátogatnod: https://www.facebook.com/csakdesign/. Figyeld az esemény kiírását, a következő vásár április 7-én lesz, pontos infokat itt találsz: https://www.facebook.com/events/404952453411234/

Helyileg egy nagyon szép, könnyen megtalálható épületben van. Hiszen aki Debrecenben jár, biztosan meglátogatja az egyetem impozáns központi épületét, és tesz egy sétát az előtte lévő, szökőkutas parkban. Tehát a cím: Debrecen, Egyetem tér 1. A Debreceni Egyetem főépületének díszudvara. Az esemény mindig 11 órától 17 óráig tart.

Vásári képek


A képek magukért beszélnek, és átadják a nap hangulatát.
Vásári forgatag a CSAK Design vásáron

Gizus (Gizusproduct) portékaival a CSAK Design vásáron
Gizusproduct

Évi (Maminvent) termékeivel a CSAK Design vásáron
Maminvent

Ani (Anikás) termékei a CSAK Design vásáron
Anikás

FaludiG üvegékszerek a CSAK Design vásáron
Faludi G üvegékszerek

Dóri (WeAll) szépséges ruháival a CSAK Design vásáron
WeAll

Andi és Karesz a facsokornyakkendőikkel
ChariszM fa csokornyakkendők

Gabi és alkotásai a CSAK Design vásáron
Gabillustrator

ByAT betonékszerei
ByAT betonékszer

Orsi (Ursuslupus) és termékei a CSAK Design vásáron
Ursuslupus

Csajbók Márta selyemfestő ecoprint termékei a CSAK Design vásáron
Csajbók Márta selyemfestő

Zádorék (Zádor Café) saját pörkölésű kávéikkal a CSAK Design vásáron
Zádor Café