CSAK Design debreceni dizájn vásár logo

Heverde a CSAK Design debreceni dizájn vásáron

Érdekel a dizájn, szeretnél élőben találkozni dizájnerekkel, és kipróbálnád a Heverde babzsákokat is? Ezt most mind megteheted egyszerre 2018 június 10-én Debrecenben, ráadásul egy múzeumban! Ne hagyd ki!

Dizájn vásár babzsákokkal


Ritka alkalomra nyílt lehetőségünk, meghívtak minket a debreceni Déri Múzeumba a CSAK Design dizájner vásárra. Itt vasárnap 11 órától délután 5-ig megnézheted, megtapogathatod és ki is próbálhatod a babzsákjainkat és személyesen találkozhatsz velünk! Nagyon sokan kérdezitek, hogy hol és mikor lehet megnézni, kipróbálni a babzsákjainkat. Mivel webáruházként működünk, erre a telephelyünkön nincs kapacitásunk, de most eljött az alkalom! Gyere el, és megnézheted őket közelről, és akár az exkluzív kötött babzsákunkat is kipróbálhatod, megtapinthatod.

Elsősorban bemutató jelleggel leszünk jelen, de meg is lehet vásárolni a portékákat, vagy ha más színben/anyaggal szeretnéd valamelyik darabot, akkor azt is megrendelheted. A babzsákokat ingyen házhoz szállítjuk neked. Természetesen ezen a napon meglepetés kedvezménnyel is kedveskedünk vásárlóinknak.

A hangulat garantáltan jó lesz. A szervezők élőzenével és workshopokkal is kedveskednek a látogatóknak. Aki szereti az újrahasznosított alapanyagokból készült termékeket, az biztosan talál magának valami érdekességet. Lesz grafikus, keramikus, üvegékszer készítő, selyemfestő. Találsz majd magadnak és a gyermekednek egyedi ruhadarabokat és művészi igénnyel készült nemez táskákat. A belépés ingyenes.

A vásár után élménybeszámoló poszttal jelentkezünk. Várunk mindenkit szeretettel!