III. CSAK Design vásár augusztus 19-én 11:00-17:00 a Debreceni Egyetem Főépülétének Díszudvarában

CSAK Design vásár immár harmadjára

Augusztus 19-én vasárnap 11:00-17:00-ig ismét vásárra visszük a bőrünket :) mégpedig nem is akármilyenre! Ugyanis a virágkarnevál rendezvénysorozatához kapcsolódóan megrendezésre kerül a harmadik CSAK Design vásár Debrecenben, ezúttal a Debreceni Egyetem Főépületének Díszudvarában. A Heverde babzsák is ott lesz a babzsákfotelekkel együtt, lelkesen, ahogy szoktuk :)

Lehet velünk találkozni, beszélgetni, és persze nem utolsó szempont, hogy ki lehet próbálni, valóban olyan kényelmesek-e a babzsákjaink, ahogy mondjuk. :) Megsúgom, a vásáron az áraink még barátságosabbak lesznek, mint egyébként...

Nekünk ez a vásár lesz a második a CSAK Designos csapattal, ha nem számítjuk a Rózsa Utcafesztivált, ahol a CSAK Design csapat részeként "vendégszerepeltünk".  Mivel az első nagyon jó volt, izgatottan várjuk ezt is.  Jók az esélyek, hogy ezúttal sem lesz csalódás a vásár, hiszen a helyszín patinás, gyönyörű, nekem legalábbis mindig élmény belépni az Egyetem Főépületébe, nem is beszélve a díszudvarról. A CSAK Design csapat pedig szuper: csupa kreatív, izgalmas ember, akik szebbnél szebb csodákkal, újdonságokkal lepik meg az érdeklődőket minden alkalommal.

A CSAK Design facebook oldalán többet is megtudhatsz az alkotókról: https://www.facebook.com/csakdesign/

Találomra néhány tervező a csapatból a teljesség igénye nélkül:


Itt van például Csajbók Márta selyemfestő, akinek kézzel festett selyemkendőit és selyemsáljait már megcsodálhattátok az előző vásáron. Erre az alkalomra egy teljesen új kollekcióval állt elő: ecoprint technikával készült selyemsálak, kendők, táskák, párnák, és egyéb apróságok. (Az ecoprint technikáról itt olvashattok bővebben: ecoprint)

a kész ecoprint selyemsál

 

Vizhányóné Szolnoki Gizus, a Gizusproduct tulajdonosa gyönyörű üvegékszereiről híres, de újszerű kerámia tárgyai is izgalmasak. Úgy tudom, ő is készül újdonságokkal a vásárra, például ezekkel a vidám bögrékkel:

Gizusproduct vidám kerámia bögréi

 

Turi AttilaBYAT ) különleges betonékszerei is ott lesznek a vásáron. Igen, jól olvastad, betonékszer, mivel betonból készül minden darab, egyedileg, kézzel. Nincs két egyforma darab. Izgi, ugye?

Byat betonékszerei

 

Soós Dóra, a WEALL megálmodója a hőségre való tekintettel 30% kedvezménnyel teszi a hangulatot még forróbbá, és az amúgy is ellenállhatatlan ruhakölteményeit még kívánatosabbá.

Női ruhák WEALL-tól

 

Kopócs Éva nevét a Maminvent márka kapcsán ismerhetjük, mégpedig arról, hogy zseniálisan tud újrahasznosított anyagokból csodás új táskákat, ékszereket, és kiegészítőket gyártani. Azt, hogy bőrrel is ugyanilyan jól bánik, megláthatod a vásáron, ahová ilyen hasított bőr táskákat is hoz:

Hasított bőr táska