Debrecenimami Kismama és Lurkó Expo

Debrecenimami Kismama és Lurkó expó

Mindig örömmel veszünk részt olyan eseményeken, ahol a családok megismerhetik a termékeinket és a babzsák élményt. A Debrecenimami szervezésében létrejött Kismama és Lurkó expóra is nagy örömmel megyünk a többi kiállítóval együtt, és lelkesen várjuk az érdeklődőket 2019 május 12-én vasárnap 9:30 - 14:00 között Debrecenben a Tóth Árpád Gimnáziumban. Keress minket az Apasarokban!

Ki kell próbálni a babzsák élményt


Mivel sokan vizuális típusú személyiségek, ezért nem mernek bármit vásárolni webáruházon keresztül. Szeretik a termékek anyagát megtapintani, kipróbálni, vagy egyéni színkombinációt kialakítani. Valóban, egész más beleheveredni egy babzsákba, mint a képeken nézegetni. Ez igazi élmény! Ezért igyekszünk webáruházként jelen lenni lakberendezési vagy családi kiállításokon, expókon. Ezért vállaljuk örömmel, időt, fáradságot nem kímélve, a sokszor hétvégi eseményeket. Hiszen ilyenkor tudnak a családok leginkább időt szánni ezekre a programokra.

Nincs is annál meggyőzőbb, ha a szülő látja, hogy a gyermeke fülig érő szájjal, viháncolva, önfeledten játszhat egy babzsákkal-babzsákban. Lássuk be, mi felnőttek irigykedve nézzük ezt az önfeledt szórakozást. Épp ezért a felnőttek számára is készítünk különböző méretű és fazonú babzsákokat. Vannak olyanok, amiket az anyukák, vannak olyanok, amiket az apukák szeretnek jobban. Az expóra is több fazont viszünk, hogy megtöltsük vele az apasarkot. Az Apasarokban kicsit megpihenhetnek az apukák a Heverde babzsákokon, amíg az anyukák, kismamák meghallgatnak egy-két számukra érdekes előadást, vagy szétnéznek a nekik szánt öltözékek vagy étrend kiegészítők standjainál. Addig is nyugodtak lehetnek, hogy a gyermekük az apukájukkal nem unatkozik, és nem fárad el feleslegesen.

Azt a mosolyt, ami a felnőttek arcán látható, amikor kényelmesen beleülnek egy babzsákba, mi csak „babzsák élmény”-nek nevezzük. A férfiak már el is képzelik, hogy így nézik a meccset, vagy valami jó filmet. Az anyukák pedig elábrándoznak azon, hogy este, fáradtan, amikor még a gyereknek mesélnek, nem a kiságy mellett kuporognak, hanem ők is megtámaszthatják a hátukat egy kényelmes babzsákfotelben, és máris több türelmük marad a mese olvasáshoz.

Plakát kismama és lurkó expo

Te is megtalálod a neked valót


Természetesen figyelembe vesszük, hogy mindenkinek más a lakásában, vagy a gyerekszobában a lakberendezési stílus. Ezért visszük ilyenkor az anyagmintáinkat, mert nem mindegy, hogy hova kerül a babzsákunk. Nekünk is fontos, hogy teljesen elégedettek legyenek a vásárlóink, és a babzsákok ne rejtegetni való lakberendezési tárgyak legyenek, hanem a lakás díszei.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Debrecenimami szervezésében létrejött Kismama és Lurkó expón 2019 május 12-én vasárnap 9:30 - 14:00 között Debrecenben a Tóth Árpád Gimnáziumban.

Tudj meg többet az exporól az esemény Facebook oldalán: https://www.facebook.com/events/422323348345251/

Bővített plakát kismama és lurkó expo