Új termék család

Friss ötletek lakásfelújításhoz - babzsákokkal

Elkészültek a babzsákjainkról az új fotók, és természetesen ez azt jelenti, hogy van új fazonunk és színkombinációnk is.

Egy nagyon kedves, fiatal család volt a segítségünkre a fotózásnál. Viki, Johnny és Lili igazán élvezték a babzsákok adta lehetőségeket a játszásra, heverészésre. Ez látszik a jól sikerült képeken. A képekért a köszönet Kovács Tibit illeti.

Családi babzsákozás

Most úgy alakítottuk ki a színeket, hogy ötletet adjunk a lakásod felújításához, hogy akár az egész család apraja-nagyja részesülhessen a babzsákok adta kényelemben és örömben.

A fazonok sokasága lehetővé teszi, hogy minden helyiségben a legmegfelelőbb méretet és funkciót tudd megtalálni. A legnagyobb méret, a „Nagyfőnök” nevet kapta, ami természetesen az apáknak jár, és hogy teljes legyen a kényelem, az a legjobb, ha egy puffot is odatolunk mellé, hogy a lábat is fel lehessen rakni. A puff arra is jó, ha vendég jön és kevés az ülőhely. Egy sarokból hirtelen előkapott puff megoldja a plusz ülőhely vagy a kis asztalka szerepét.

Apa és lánya a Nagyfőnökben

A kis „Heverésző” fazonunk mellé elkészült a felnőtt méret is, így megkönnyíthetjük a családi játszadozást, vagy a nagytestvér-kistestvér örök harcot a babzsákért.

Anya és lánya a Heverészőkben

A hideg őszi-téli napok aggodalommal töltik el a kisgyerekes szülőket, amikor azt látják, hogy a gyermekük a hideg földön ülve játszik. erre az egyik legjobb megoldás az ülőpárna.

Lilike az ülőpárnán

Ez a sok-sok funkció összehangolva, most egy szuper színkombinációval készült, ami minden modern, fiatalos otthonba beillik. A vidám világoskék, a bézs és a szürke tökéletes választás lesz. De ez egyértelműen látszik az új képeink alapján.