A babzsák az egész családnak kényelmes

Gerincfájdalmakra babzsákot

Egy tévhitet szeretnék eloszlatni a babzsákkal kapcsolatban. Sokan úgy gondolják, hogy a babzsákok csak a fiatal fesztiválozók, és a gyerekek szórakoztatására és kényelmére készülnek. Aki nem került még közeli kapcsolatba egy babzsákkal, annak meg sem fordul a fejében, hogy milyen jótékonyan hat az egészségre is.

Kivétel nélkül, minden felnőtt embernek fájt már a háta. Kinek ezért, kinek azért. Rengeteg jó megoldás létezik ennek a fájdalomnak az enyhítésére. A gond ott kezdődik, hogy a megoldásra ilyenkor azonnal szükségünk van, mert most fáj. Fáj, mert már napok óta a számítógép előtt görnyedsz a sokadik túlórádban, vagy van két pici gyermeked, akiket felváltva kell ölbe venni. Esetleg fizikai munkát végzel, ahol súlyos dolgokat mozgatsz, hajolsz, pakolsz egész nap. De ott van az irodai munka ellentéte, amikor egy boltban szolgálod ki a vevőket, vagy a vendéglátásban talpalsz egész nap. A lényeg az, hogy kevés olyan tevékenység van, ami optimális, változatos napi mozgást biztosít a testünknek. Nagyon hasznos a jóga, a gerinc torna, tánc, zumba…, de akinek a fejére nőnek a túlórák, és késő estig dolgozik, az már csak álmaiban jár el ilyen helyekre. Kiváló dolog a masszázs, vagy a denevérpad használata is.

Ha ezekhez sem tudsz hozzájutni, akkor ajánlom a figyelmedbe a babzsákfotelt, ami mindig ott lehet az otthonodban. Az ülőpárna, ami a babzsákfotel legkisebb testvére, pedig mindig ott lehet a munkahelyeden. Ha egy ilyen párnán ülsz, nem nehezedik olyan súly a gerincedre, ezért műtétek után is ajánlott az alkalmazása. A puhaságát magad is szabályozhatod a töltelék mennyiségével. Bármilyen székre ráteheted.

fa mintás ülőpárna

A babzsákfotel ott lehet a szobád sarkában, és akár egész este tévézhetsz benne. A töltő anyaga miatt, ami polisztirol gyöngyök tömkelege, a legjobb megoldást nyújtja a fájó hátnak. Úgy helyezkedsz el benne, ahogy neked a legkényelmesebb, mert mindenképp megtámasztja a gerincedet, felveszi a hátad ívét, és nem a te testednek kell valamihez alkalmazkodni. Minden porcikád alatt támaszték van, ezért nem fog feszülni semmid.

olvasni is kényelmes a babzsák

Csak egyszer fizeted ki, és évekig használhatod. Nem csak neked szól, hanem a családod többi tagjának is. Mindig kéznél van, a használatával nem vagy időhöz kötve. Addig heverészel benne, ameddig neked tetszik.

De ha nem győztelek meg, akkor olvasd el egyik kedves vásárlónk üzenetét, aki nem mellékesen háziorvos. Ezúton köszönjük a meggyőző levelét, és buzdítunk másokat is, hogy írják meg nekünk jó tapasztalataikat. Erre a címre írhattok, vagy kérdezhettek tőlünk a babzsákokkal kapcsolatban: info@heverde.hu

Egy háziorvos ajánlásával.


És most lássuk mit írt nekünk kedves vásárlónk, Tóth Sándor háziorvos:
Kedves Heverde !

Mint gyakorló háziorvos és gerincbeteg mindenkinek nagy megelégedéssel ajánlom az Önök babzsák párnáját ! Előtte használtam mindenféle memóriás csodapárnákat, melyek közül egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Mióta ezen alszom lényegesen kevesebb a kézzsibbadásom és a nyaki fájdalmam !

Köszönettel és barátsággal : Tóth Sándor Dr.