Google - babzsákfotel

A Google és a babfotel

Ugye Te is úgy vagy vele, hogy ha valami gyors információra van szükséged, már írod is be a kérdésedet a Google-be, és egy pillanat alatt meg is tudod a választ. Gyakorlatilag már nem tudsz olyan kérdést feltenni, amire nem jönne azonnali pontos információ.

Világ szerte rengeteg alkalmazott, sok-sok irodában, hatalmas irodaházakban dolgozik azon, hogy meg tudj mindent egyetlen kattintással. Ezek az alkalmazottak köztudottan komoly válogatásokon esnek át, mire megkapják a munkát. Nagy munkabírású, kreatív embereket keresnek, akik máshogy látják a világot, újító szelleműek és végtelenül rugalmasak. A cég tudja, hogy ezt a kreatív szellemű gondolkodást nem lehet a klasszikus munka keretek közé szorítani.

Ahhoz, hogy a dolgozók örömmel vessék alá magukat a megterhelő munkanapoknak, átadják minden tudásukat és ötletüket, sok közérzetjavító újítást vezetett be a cégóriás. A legelsők közt ismerték fel a munka közbeni testi és lelki ellazulás fontosságát, ezért nem csak színessé, hanem kényelmessé is tették a munkahelyet.

babzsákok a google irodában 1Ha irodában dolgozol, biztosan át tudod érezni, hogy időnként mennyire jó lenne más testhelyzetbe kerülni, mint a szék adta lehetőség, legyen az bármilyen luxus irodai szék. A babfotel megtámasztja a nyakat, felveszi a gerinc formáját, és elég egy pillanatra lehunyni a szemedet ebben a helyzetben, már el is lazultál, és csak úgy tódulnak az új gondolatok. A babzsák fotelben ellazul a derék és a csípő, kinyújthatod a lábad is. Ha így eltöltesz akár csak egy fél órát munka közben, máris pihentél, feltöltődtél, és mehet tovább a meló ezerrel.babzsákok a google irodában