Párizsi cukrászda babzsák a gyerekszobában

Gyereknapi babzsák a mi örömünk is

A munkánkban vannak örömteli pillanatok, amire azt szoktuk mondani: ezért érdemes dolgozni, és érdemes teljesíteni az egyedi kívánságokat is.

Gyereknap közeledtével szeretnénk megosztani olvasóinkkal egy friss babzsákos történetet egy vidámra sikeredett gyerekszobáról.

Egy kedves vásárlónk, Krisztina a kislányának választotta ki a „Párizsi cukrászda” nevű fánk formájú babzsákot a gyerekszoba felújítása alkalmából. Idő közben ihletet kapott, és úgy érezte, hogy nagyszerűen mutatna, ha a kislány ágya mellett, ugyanabból az anyagból egy falvédő is készülne. Ezért azt kérte, hogy ha lehet, küldjünk még egy kis plusz anyagot, hogy megcsináltathassa a falvédőt.

Ilyen kéréssel még nem fordultak hozzánk, de úgy éreztük, hogy feltétlenül segítenünk kell, hiszen mi egy kis manufaktúra vagyunk, és épp az az egyik célunk, hogy egyedi kéréseket is megvalósítsunk. Segítsük mások kreativitását is kibontakoztatni. Ezért szívesen küldtünk egy plusz falvédőre való anyagot is.

Nagyon hálásak vagyunk Krisztinának, hogy elküldte a kész szoba képeit, amit most olvasóink figyelmébe ajánlunk. A képek bizonyítják, hogy milyen vidám színfolt lehet egy jól kiválasztott babzsák a gyerek szobában. A szoba hangulata igazán friss és inspiráló lett. Gratulálunk hozzá! Reméljük a szoba kis lakója is nagyon élvezi az új babzsákot és a hangulatos szobát.

A gyerekszoba a babzsákkalA gyerekszoba

Egyúttal lelkesítünk minden kedves vásárlónkat, hogy küldjön egy képet, ha módjában áll az info@heverde.hu e-mail címre néhány sor kíséretében, mert a babzsák nem csak a vásárlónak öröm, amikor birtokba veszi, hanem nekünk is nagyon jó érzés, hogy valaki örül a termékünknek. Látjuk, hogy hova kerül, hogy valóban használják, és szeretik a babzsákjainkat. Köszönjük!