Babzsákfotel az irodában

Heverde kialakítása az irodában

A minap elém került egy cikk, ami a magyarországi munkahelyek közül a legemberbarátibbnak ítélt munkahelyek belső berendezéseivel foglalkozott. Több kép is volt, ami nagyon jól tükrözte a haladó szellemiségű munkahelyek hangulatát. Csupa otthonosság, kreativitás. Zöld élő növényfal, babzsák, újra hasznosított anyagok, felújított bútorok, melyeket eredetileg nem irodákba szántak. De most egy új környezetben, új párosításokkal ismét életre keltek, inspirálva a körülöttük dolgozó embereket.

Itt szeretném kiemelni, hogy végre elindult az áttörés Magyarországon is a babzsákkal kapcsolatos szemléletben! Már nem csak a kamaszok gondtalan heverészése jut az eszünkbe a szó hallatán. Persze első sorban a kreatív szakmákban tevékenykedő vállalkozások látják azt be, hogy nem csak székben ülve lehet dolgozni, hanem ülőpárnán, puffon, babzsákon, óriás labdán, térdeplő széken, és még sorolhatnám. Nem feltétlenül kellenek a trendi design bútorok, hogy egyedi, hangulatos, és élhető legyen az iroda. Lehet például egy Heverde sarok is valahol a dolgozók néhány perces relaxálása céljából!

A kreatív szakmákban dolgozóknak úgy kell a lazaság napközben is, mint a levegő. Az a munkáltató, aki ezt felismeri, sokkal hatékonyabban dolgozó alkalmazottakat fog kapni, mint a szorosan egymás mellett, szürke kubikokban dolgozó, légkonditól szenvedő emberek. Nem lehet semmilyen luxus irodai szék olyan kényelmes egész nap, amiből ne kívánkozna ki a dolgozó legalább egy órára, hogy kinyújtóztassa a lábát, vagy a kiegyengesse a hátát. Kell egy kis lazaság, kinyújtott, felpóckolt lábak egy puffon, gerinctámasztó babzsákfotel, otthonos kávézó sarok, tiszta víz, és nyitható ablak a friss levegőre. Kell, hogy legyenek személyes tárgyak, kedves fotók, növények, és néhány perc, amikor nem csak a munkáról van szó. De talán a munkáról is könnyebb beszélgetni egy kissé romkocsma jellegű miliőben, mint egy csupa lakk tárgyalóban. Természetesen vannak olyan szakmák, ahol ez nem engedhető meg, de nagyon sok esetben pedig nagyon is szükséges lenne.

Ha nem tetszik az iroda kényelme, ahol most dolgozol, akkor vesd fel a legközelebbi megbeszélésen, hogy hallottad, hogy „Brit tudósok kimutatták…. „ J Ha pedig épp Te dönthetsz ebben az ügyben kedves olvasó, akkor kérlek, kattints ide: https://heverde.hu/

Nézz szét nálunk, és válassz néhány darabot a kínálatunkból. Ha nem találod a számodra legmegfelelőbb színt, akkor írj erre a címre: info@heverde.hu Segítünk! Több darab vásárlása esetén egyéni kedvezményeket biztosítunk. Kérd árajánlatunkat!