Barion Pixel

Hol bukkanhatsz a legjobb babzsákokra?

A vásárlóban felmerül a kérdés, hogy: Hol vegyek babzsákfotelt?

Természetesen rengetegen szeretik azonnal kipróbálni, beleülni, hiszen így lesz kézzel fogható a dolog. Ez a nagyáruházakban lehetséges csupán. De én azt tanácsolnám, hogy ne hamarkodjuk el a döntést!

Beleszeretünk a babzsákba, és máris birtokolni akarjuk. Ez természetes emberi tulajdonság. Akkor miért is ne adj magadnak időt a döntésre és a válogatásra?

Ne feledd, hogy a multik mindent nagytételben szereznek be. Cél az olcsóság, és gyors eladás, amit épp a csalogató árral érnek el. A vásárlónak pont ez kell. De azt kell mondanom, hogy épp nem ez kell!

A vásárló igényes, még akkor is, ha kispénzű. Sőt épp azért fontos neki, hogy milyen minőséget kap a pénzéért. A tömegesen gyártott babzsákok nagy része olcsó anyagból készül, szimpla huzattal, bevarrva. Tehát esélyed sincs arra, hogy utántöltsd idővel, ha a töltőanyag már kissé megfárad a használatban, vagy kimosd, ha elkoszosodna a huzat. Nincs is kihez fordulnod ezügyben. Ellenben a kisebb vállalkozások, manufaktúrák, mint például a Heverde, lélekkel készíti a termékeit. Talán várnod kell egy-két hetet a babzsák élményre, de kellemes tapintású, erős pamut anyagból készült, dupla huzatos, utántölthető, mosható babzsákot kapsz, és később rendelhetsz töltő anyagot is.

A nylon huzattal készült babzsákok előnye viszont az, hogy ki viheted a teraszra is, vagy a tópartra, és a kutyád is bele ülhet. Szappanos vízzel lemoshatod, és a napon hagyva megszárad. De a lakásban már nem ad akkora esztétikai élményt. Ezek a darabok általában olcsóbban beszerezhetőek, de nincs rájuk annyi garancia. Ezért érdemes megfontolni babzsák vásárláskor, hogy milyet és honnan válassz.

Bejegyzés megosztása: