Indul a fesztiválszezon Debrecenben, a Rózsa Utcafesztiválon

Indul a fesztiválszezon!

Vége a tanításnak, kezdődhet a nyaralás! Indul a fesztiválszezon is lazulással, napozással, barátokkal. Még az is szakít rá néhány napot a nyárból, vagy egy hosszú hétvégét, aki megszállott munkamániás. Ha elmész egy fesztiválra, egész biztos, hogy belebotlasz jónéhány babzsákba. A szó szoros értelmében is, hiszen ilyenkor a vendéglátóhelyek, kertmozik, zenei események előszeretettel csalogatják az érdeklődőket a babzsákos, heverészős lehetőségekkel. Tőlünk is egyre többen rendelnek nagyobb mennyiségben babzsákot a modern szemléletű cégek és vállalkozások.

FESZTIVÁLSZEZON KÜLTÉRI BABZSÁKBAN


Persze mindenki szeretné tudni előbb, hogy milyen érzés beleheveredni egy babzsákba, és melyik fazon lenne neki a tökéletes választás. Ezért úgy gondoltuk, hogy minden lehetőséget megragadunk, hogy közelebb vigyük a webáruházunk kínálatát a vásárlóinkhoz. Így egy hónapon belül kétszer is bemutatóztunk. Egy ilyen bemutatón bele lehet ülni a babzsákjainkba, viszünk az összes általunk használt anyagból mintát, és lehet tőlünk azonnal tanácsot és tájékoztatást kérni. Meg lehet nézni a kültéri babzsákokat is, hiszen a nyár főleg a szabadtéri programoknak kedvez. A vízlepergetős anyagból készült babzsákokat bátran kint hagyhatod a teraszon, vagy az erkélyen is. Ha mégis nagyon elkoszolódnának, akkor tudd, hogy ezek a huzatok is moshatóak mosógépben.

HEVERDE A RÓZSA UTCAFESZTIVÁLON


De térjünk vissza a fesztiválokhoz. A nyári napforduló ünnepe rengeteg szabadtéri programot hozott magával. Ilyen volt Debrecenben a Rózsa Utcafesztivál is.

A Rózsa utcafesztivál bejárata

Az időjárás nem volt túl kegyes a három napos fesztiválhoz, de nekünk mégis szerencsénk volt vasárnap délelőtt. Ez a délelőtt a családosoké volt, akik szép számmal és sok kisgyerekkel jöttek el a játékos programokra. Öröm volt nézni, ahogy a gyerekek belevetődnek a babzsákjainkba, igazi minőségi tesztnek kitéve azokat.

Gyerekek a Heverde babzsákjaiban a Rózsa Utcafesztiválon

A cuki pelenkás kisbabák is vidáman gurultak össze-vissza a babzsákokban.

Baba élvezi egy Heverde babzsák kényelmét

A legnagyobb kültéri babzsákunkba, ami az óriás párna nevet kapta, egy egész család elfért egyszerre.

Az egész család elfér egy óriás párna babzsákon

Reméljük, hogy sok ilyen alkalmunk lesz még az idén bemutatózni, mert igazán nagy élmény szemtől-szembe találkozni a vásárlóinkkal, ami egy webáruház esetében igen ritka alkalom. A vásárlás továbbra is csak a webáruházon keresztül lehetséges, de telefonon továbbra is lehet minket keresni munkaidőben. Ne felejtsétek el felkeresni a facebook és az instagram oldalunkat.