Babzsákok a Soproni Közgáz karriernapján

Karriernap a Soproni Közgázon

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara 2018. április 18-án - a tavaszi szemeszter első vállalati rendezvényeként - ötödik alkalommal rendezte meg karriernapját, a ContactDay-t.

Karriernap a Soproni Közgázon

Örömmel vettünk részt támogatóként, hiszen a fiatal felnőtt korosztály az egyik legnagyobb rajongója a babzsákjainknak. Kinek is lenne nagyobb szüksége a babzsákokra, mint nekik. Ez a generáció már babzsákfotelben ülve tanul, pihen, és a modern munkahelyeknek is nélkülözhetetlen része a babzsákos társalgó sarok.

Lányok a babzsákokban Heverde zászlócskákkal

A Soproni Közgáz "ContactDay" című vállalati rendezvényének ötlete különleges innovatív indokkal született meg. Évről-évre olyan kapcsolat építési lehetőséget biztosít, ahol az üzleti szféra képviselői, akadémikusok, szakemberek, munkatársak és hallgatók közvetlen kapcsolatba léphetnek egymással és ezáltal valamennyi fél számára hasznos partnerségek születnek.

Résztvevők a karriernapon

Köztudott és általánosan elismert tény, hogy a gazdasági fejlődés meghatározó szereplői az egyetemek és egyben az a tudás, mely az egyetemek falai mögött koncentrálódik. Ugyanilyen fajsúlyos résztvevői a mai gazdaságunknak a vállalatok is. A vállalati kapcsolatok, a gyakorlatorientáltság összehangoltsága kivételes fontossággal bírnak a hosszútávú közös sikerek elérése szempontjából.

Ezen a karon, a vállalati kapcsolatok koordinálását egy hallgatókból álló, önkéntes projektcsoport végzi, mely bizonyíték arra, hogy a kar egyedi lehetőséget biztosít arra, hogy jól megalapozott elméleti tudás mellett, gyakorlatorientált szemléletet tegyenek magukévá a hallgatók. A ContactDay egyben a tudomány és az üzleti szféra találkozópontjaként is funkcionál. Fontos célkitűzésük, hogy a gyakorlatorientált tudást ne csak tanítsák az egyetem falai mögött, hanem éljék is. A tudomány világa és az üzleti szféra külön-külön is nagyon fontos tényezője a közgazdaságtudománynak. A kettő közti együttműködés pedig létfontosságú.

A Heverde babzsák úgy érezte, hogy mindenképp érdemes részt venni egy ilyen esemény támogatójaként. A szervezők idén is nyereményjátékkal készültek, mely kizárólagos támogatója a Heverde babzsák volt. A hallgatók örömmel fotózkodtak a babzsákjainkban, de nyertes csak egy lehetett. A nyereményjáték fődíjaként egy értékes Heverde babzsákot vehetett át Joó András hallgató.

A karriernap nyereményjátékának nyertese a babzsákon

Képek


Az eseményről és a programokról bőven születtek képek, íme néhány:

Karriernap résztvevő egy babzsákon

Karriernap résztvevő egy babzsákon

Karriernap résztvevő egy babzsákon

Babzsáksarok a karriernapon

Babzsáksarok a karriernapon

Fiatal lány babzsákban

Sopron… Közgáz… Contact Day… A jövődért te tegyél! Találkozzunk jövőre is!