Kötött babzsák

Kötött babzsák karácsonyra

November közepére végérvényesen beköszöntött a hideg. Egy hónap múlva karácsony, és minden erről szól már. A boltok dekorációi és akciós ajánlatai is a karácsonyra emlékeztetnek bennünket. Már csak néhány nap, és itt az Advent, ami a lassú ünnepre való készülődésről, a ráhangolódásról kellene, hogy szóljon. A kinti hidegből bevonulunk a meleg szobába, puha takarók alá kuckózunk, és az esti séták helyett az olvasgatás, tévézés, beszélgetés és a teázás marad. Ehhez a puha, lágy, békés hangulathoz készült karácsonyi babzsák kollekciónk új darabja a kétféle, kézzel kötött babzsák. A puha, vastag kötőfonalból készült babzsákok most konkrétan a felnőttek számára készültek. Azoknak ajánljuk, akik értékelik a kézműves munkát, az alkotó által ráfordított időt, aminek a végeredménye egy magas minőségű, egyedi termék lett. A közelgő ünnepre való tekintettel még egy értékes, extra ajándékkal is kedveskedünk ezévi megrendelőinknek. A két babzsákhoz egyedi, kézzel dekorált, a babzsákhoz színben illő bögrét adunk ajándékba kanálkával.

A babzsákok már kaphatóak, rendelhetőek. A megrendelésnél érdemes figyelembe venni a kiírást, hogy készleten van-e, vagy rendelhető állapotban a termék, mert a kézi kötés 12 munkaórát vesz igénybe. A szállítási idő 2 hétre is kitolódhat.ajándék bögre

A kötött babzsákok megalkotója Csajbók Márta, a
bloggere. Esztéta, dekoratőr, akinek hobbija a kézművesség, és nem mellékesen a Heverde babzsákok dizájnere.
kötött babzsák karácsonyra


A kötött babzsákok vásárlói számára az extra ajándékok készítője Kovács Nóra, a tulajdonosa. Zenész, tanár, ékszer készítő és imád süthető gyurmából alkotni. Az általa készített bögrék és kanalak képezik most az extra ajándékot a vásárlóink számára.

Az alkotók


BoldogOtthon Blog
A közös munka és az ötletelések jó hatással voltak az alkotókra. Reméljük további újdonságokkal is megörvendeztetik még a Heverde babzsák webáruházat.
Csajbók Márta

Kovács-Műhely

Kovács Nóra