Felnőtt heverésző babzsák

Legújabb babzsákjaink most akciós áron

Folyamatosan ötletelünk, nézzük a trendeket, válogatjuk az anyagokat és a színeket. Készülnek az új babzsákok. Számunkra fontos, hogy minden korosztály megtalálja nálunk  a neki leginkább tetszőt.

Legutóbbi termékcsaládunk összeállítása alkalmával a kisgyerekes családokat akartuk megszólítani. Így most nagyon fiatalos hangulatú összeállításokat készítettünk. Azokra a fiatal szülőkre gondoltunk, akiknek kicsi gyermekeik vannak. Maguk is nagyon aktívak és sportosak.

Természetesen ismerjük ennek a korosztálynak a gondjait. Tudjuk, hogy a gyerekek mellett sok a kiadás, és nem mindig laknak még saját otthonukban. Sűrűbben költöznek albérletből albérletbe, így az egyszerű, könnyen szállítható és könnyen tisztítható lakberendezési tárgyakat keresik. Fontos nekik a laza, bohém miliő. Baráti társaságuk is a hasonló korosztályú és helyzetű fiatal párokból, és kisgyermekes családokból áll.

Ezért most egy nagyon praktikus, kis helyigényű babzsákkal álltunk elő az ő részükre. A „Heverésző” névre hallgató babzsákunkból felnőtt és gyerek méret is kapható.

Ez a felnőtt babzsákunk most akciós bevezető áron vásárolható meg. 2017. október 20-ig 20% kedvezményt adunk az amúgy is kedvező árból. A házhozszállítás terészetesen ingyenes az ország egész területén.

Ez a fazon tökéletesen alkalmas a heverészésre, a kiságy melletti meseolvasására, közös játszásra a gyerekkel. Akinek még nincs gyereke, annak tévézésre, olvasására, X-boxozásra, szunyókálásra. A mérete akkora, hogy a felnőtt méreten akár el is szundíthat a pici gyerek. Nagyon kényelmes lesz neki.

Huzata természetesen levehető és mosható, erős pamutvászon. A töltőanyag antiallergén polisztirol gyöngy. Mérete 90 x 140 centi. Ideális kisebb lakásokba is.

A termékeink színskálája folyamatosan bővül. Ha nem találsz most olyan huzatú babzsákot a webáruházunkban, ami a Te otthonodba beillik, akkor írj nekünk bátran, az info@heverde.hu címre, és mi igyekszünk megvalósítani az elképzelésedet.

Heverésző babzsákok

A „Heverésző” babzsákjaink felnőtt és gyerek méretben kaphatóak, így alkalmasak olyan, többgyerekes családok számára is, ahol a kicsi gyerek mellett kamasz gyerek is van már. Az ilyen helyzetben lévő családok gondja már az szokott lenni, hogy a kamasz gyerek cuccait a kicsi birtokba akarja venni. Így egy örökké tartó vita lavina indul el. Ez a probléma orvosolható ezzel a két babzsákkal. Az árat úgy alakítottuk ki, hogy a két babzsák együttes megvásárlása se okozzon nagy terhet a szülők számára. Ha mindkét gyerek kap egy babzsákot, akár ugyanazzal a huzattal, a családi béke azonnal helyreáll. Érdemes rajta elgondolkodni ?

Hamarosan családi csomagokkal is előállunk, ami már több családtag örömét fogja szolgálni. Az összehangolt színek mellé családi csomag kedvezményt is fogunk adni.

Az egész család a heverésző babzsákokon