Heverésző babzsák

Leheletnyi varázs otthonunkba

Egy babzsákfotel, egy óriás fánk babzsák ideális választás, akár a tanulásra, akár az olvasásra, a kikapcsolódásra, a felhőtlen szórakozásra gondolunk. Üde és meleg színfoltja lehet lakásunknak, a közös nappalinak vagy éppen gyermekeink kuckójának.

Folyamatosan bővül a paletta webáruházunkban, mindenki megtalálhatja a kedvére való ideális kedvencét.  Választásunk olyan babzsákra essen, melynek színvilága, anyaga, mérete optimális számunkra.

Egy fiú szobába ideális választás egy zöld breki textilbőr babzsákfotel, lányszobába egy szivárványos gömböc babzsák, s a nappalit újjávarázsolhatjuk egy színes szélforgós babzsákkal.

Heverészéshez itt van szeretett babzsákunk, melynek ölében elfogyaszthatjuk kedvenc bögrénkben forró kakaónkat egy tejszínhab gombóccal, leheletnyi fahéj kíséretében. Elhelyezkedünk kényelmesen, belekucorodunk babzsákunk pihe-puha lágyságába.

Megfigyelhetjük a kinti világot, a fákat, a madarakat, kitágulnak érzékeink és rájövünk, hogy a mindennapok forgatagában, egy ilyen kis csoda segítségével milyen nagyszerű is tud lenni egy halk pillanat.