Barion Pixel

Lehet romantikus egy babzsák?

A Valentin nap közeledtével a romantikáról, és a romantikus hangulatról kezdtem gondolkodni. Nagyon sokan elhatárolódnak ettől az újonnan felvett nyugati szokástól. Valóban, nálunk ez valahogy nem is akar meggyökeresedni, amivel igazából nem nagyon vesztünk semmit. A humorral, kedvességgel, szép szavakkal és romantikával teli estékhez és napokhoz nem is kell kijelölni egy naptári napot. Nem beszélve azok lelkéről, akiknek épp nincs senkije, aki kedvesen megölelhetné őket. Azoknak ez a nap egy piros betűs fájdalom.

Aki egyedül, pár nélkül van, annak is lehet nagyon kellemes az élete, hiszen annyi minden van a világban, amitől jól érezhetjük magunkat.

A karácsnyi időszak sztárja a babzsák webáruházunkban a párizsi cukrászda mintájú, fánk formájú babzsákunk volt. Na, ez az igazán bájos, romantikus babzsák. Nem véletlen, hogy alig győztük gyártani. Ami a legmeglepőbb volt az az, hogy eredetileg a kiskamaszoknak szántuk a mintája miatt. De kiderült, hogy a fiatal nők körében elsöprő sikert aratott. Ennek persze nagyon örültünk.

Sikerült ennek a korcsoportnak találni egy kellemes, romantikus, és nagyon igényes anyagú babzsákot. Annyira nem cukorka rózsaszín, hogy kisbabás legyen. Épp olyan kellemes fagyi színekből áll, hogy a fiatal nők szobájába kellemesen illeszkedjen.

Lehet benne üldögélni, álmodozni utazásról, szerelemről, és csevegni a barátnőkkel. Tehát a gyakorlat azt mutatja, hogy lehet egy babzsák romantikus!

Ha kíváncsi lettél rá, kattints ide, és többet megtudhatsz róla:

https://heverde.hu/babzsak-oriasfank/babzsak-24
Bejegyzés megosztása: