Lilike az ülőpárnán

Nyerj 4 db ülőpárnát a családnak!

A Heverde babzsák webáruház októberben is nyereményjátékot indít, ezúttal a családokat szeretnénk megörvendeztetni. Tudjuk, milyen fontos együtt játszanunk a gyerekeinkkel, és azt is, hogy sokszor ez a földön ülve történik, mert az a legkézenfekvőbb :) Szeretnénk ezt most legalább egy családnak kényelmesebbé tenni, ezért ennek a nyereményjátéknak a végén kisorsolunk egy 4 darabos Heverde ülőpárna csomagot 19.960 Ft értékben.

nyeremény ülőpárnáknyeremény

Mit kell tenned, hogy részt vehess a játékban?


A játék most is nagyon egyszerű: írd le a nyereményjátékra felhívó Facebook bejegyzésünk alá kommentbe, hogy Neked melyik termékünk tetszik a legjobban, és indokold meg, hogy miért. Ha tudod, másold be a termék linkjét is a webáruházunk oldaláról. Ennyi! Ezzel már részt is veszel a játékban.
A nyereményt azon kommentelők között fogjuk kisorsolni, akik legalább egy értelmes mondatban :) indoklást is írnak.

Fontos!

  • Az "Osztva!", "Lájk" komment nem számít ennek.

  • Egy személytől csak egy kommentet számítunk be a sorsoláskor.


A játékban való részvételnek nem feltétele, hogy lájkold az oldalunkat, vagy a bejegyzést a Facebookon, de természetesen örülnénk neki, ha minél többen megosztanátok.

A nyeremény sorsolása 2017. október 25-én délben lesz.

A nyertest Facebook privát üzenetben értesítjük.

Ha a játékkal kapcsolatban bármilyen kérdésed van, keress minket és segítünk: írj az info@heverde.hu címre, vagy küldj privát üzenetet a Heverde Facebook oldalán!

(Minden személyes adatodat a adatvédelmi szabályzatban leírtak alapján kezelünk.)

A Facebook semmilyen módon nem vesz részt a nyereményjáték szervezésében.