Babzsákot ballagási ajándéknak

Téltemető babzsákfotel akció

Már csak néhány nap és itt a március. Ha erre gondolunk, már érezzük az orrunkban a tavaszi illatokat és néhány szerencsés ember kertjében már virágzik a hóvirág és a krókusz. Egy biztos, nagyon sokan megelégelték már a hideget, meg a hólapátolást. A farsangi időszak is lassan lezajlik, mindenki temeti már a telet. Uncsi már nagyon a sötétség és a nyirkos hideg. Várjuk a színeket, a virágokat és a finom langyos meleget.

Ezért azt találtuk ki, hogy február 23-24-25-én mi is látványosan temetjük a telet. Persze csak szimbolikusan, és úgy, hogy ebből mindenkinek csak nyeresége legyen.

Téltemető kampányunk keretén belül az összes szürke, fekete, barna, olívazöld és famintás babzsákunk és ülőpárnánk kedvezménnyel lesz kapható.

"Dönci" babzsákfotel

Legyen egy jó télvégi hétvégéd, amikor a kellemes meleg otthonodból a foteledből nézelődve válogathatsz az akciós babzsákok közül.

Érdemes kicsit előre gondolkodni, és a sok férfi névnapra beszerezni az ajándékot. Hiszen ott lesz a Zoltán, Tamás, Sándor, József, Patrik, Gábor és Bence, na meg az Árpád nap is, amit rengetegen ünnepelnek.

fánk babzsákfotel

A sötét színű babzsákjaink elsősorban a férfiak és kamasz fiúk kedvéért készültek. Tökéletesek tévé nézéshez, videojátékokhoz, partizáshoz. Vannak köztük olyan nagyméretűek, amik a legmagasabb, vagy a legtestesebb férfiaknak is tökéletesek. Ilyen például a csepp alakú, vagy a Nagyfőnök névre keresztelt babzsákfotelünk. A kamaszoknak pedig a körte fazon vagy a fánk formájú babzsák lesz a tökéletes választás.

Famintás babzsák és ülőpárna

Temessük a telet és járjunk jól! Ez a péntek-szombat-vasárnap legyen a férfiak vásárlási napja.