Trendi gyerekszoba

Trendi gyerekszoba

A modern gyerekszoba design ma már egész más, mint ami 6-8 évvel ezelőtt volt. Akinek sorban születnek az apróságok, és új szobát, kis kuckót kell kialakítani az új családtagnak, az tudja, hogy egész más kínálatot talál a boltokban, mint akár még az előző gyermeke várásakor.

skandináv babaszoba trend

Skandináv design


Néhány éve felbukkant a szoptatós párnák arzenálja, amik valóban nagyon praktikusak. Az összes szobai kiegészítő stílusa megújult. Fényévekre vagyunk a Disney stílustól. Manapság a skandináv design hódít, és azt kell mondanom, hogy nem véletlen. Bár fontos, hogy a gyerek inger gazdag környezetben élje a mindennapjait, ezt már a mai fiatal szülők más stílusban álmodják meg, mint néhány évvel ezelőtt.

modern gyerekszoba trend

A falmatricák már nem az aktuális mesehősöket ábrázolják, hanem gyerek rajzokra jobban emlékeztető macikat, rókákat, nyuszikat és egyebeket.

gyerekszoba fal design

A fal színek nem rikítóak, hanem pasztell színűek. A púder színek árnyalatai, bézsek, drappok, időnként akár szürkék is. A rózsaszín sem babarózsaszín már, hanem kissé narancsos, barnás.

babaágy menta-szürke

Megjelentek a kék szín hamvas árnyalatai és a menta szín is igen népszerű lett. A falon felhőcskék, csillagocskák, pöttyök vannak, amik visszaköszönnek az egyéb kiegészítőkön, párnákon, takarókon, szőnyegeken.

új stílus a gyerekszobákban

Fontos a kényelem, természet közeliség, puhaság, ezért sok a pamut, a kötött, vagy bársonyos kiegészítő, babzsákok, puffok, és akár még a szőrmék is.

babaszoba trend

Ezért mi a Heverde babzsáknál ezirányba is kívánjuk bővíteni a kínálatunkat. A hagyományos huzatú babzsákok mellé új, a modern, skandináv designba illő, finom bársonyos tapintású új kollekciót álmodtunk meg. Első sorban a gyerekek számára, de természetesen bármelyik felnőtt babzsákot is elkészítjük ebből az anyagból.

OTTHONDESIGN ŐSZ kiállítás


Otthon Design Ősz kiállítás október 12-14 - Innováció Otthon stand

Regisztrálj kiadványért, lakberendezési tanácsadásért vagy VR Otthon próbalehetőségért és megajándékozunk egy szakmai jeggyel, mellyel ingyenesen látogatható a kiállítás! Mi ott leszünk!  www.innovaciootthon.hu 


Új termékeinkkel most októberben fogunk bemutatkozni az OTTHONDESIGN ŐSZ kiállításon, ami a Hungexpo területén lesz október 12-14 közt. Új kollekciónkkal az Innováció Otthon standján várjuk az érdeklődőket. Egy gyerek birodalom részeként leszünk ott. Meg lehet tekinteni és ki lehet próbálni legújabb babzsákjainkat.

Ennek a stílusnak az egyik hazai képviselője a BABYBERRY. A lakberendező Lovász Viktória bájos babaszobát tervezett a standra a Heverde új babzsákjaival.

Aki felújít, építkezik, otthont bővít, annak mindenképp érdemes kilátogatni a vásárra, mert a személyes találkozás az új termékekkel, mindig jobban megérinti az embert, mint a katalógus lapozgatás.

A gyerekszoba képek a BABYBERRY facebook oldaláról valók.