Londoni álom babzsák, puff és ülőpárna

Vásárlóink ötleteiből született

Bár mi tele vagyunk ötletekkel, hogy melyik színű anyagot melyik másikkal kombináljuk, mégis mindig jönnek új kombinációs lehetőségek, új anyagok. Elképzeljük és megvalósítjuk, hogy melyik minta lenne jó egy szuper csajos babzsáknak, vagy mi mutatna jól egy gyerekszobában. De mindig jön valami új, egyedi kérés is, amiből aztán lehet, hogy új termék születik. Erre buzdítjuk folyamatosan a kedves vásárlóinkat is, hogy nyugodtan hívjanak fel, vagy írjanak a címünkre, ha megihleti őket egy anyag, vagy szín a palettánkon, de elkészülve még nem látja azt a webáruházunkban. Örülünk az egyedi felkéréseknek, várjuk a kihívásokat.

Így született az a felkérés is, amikor a Vajdahunyad Várába kértek 30 ülőpárnát csoportfoglalkozások lebonyolításához. A téma a víz volt, ezért gyönyörű vizes árnyalatú, kékes-zöldes párnákat készítettünk.

Heverde babzsák ülőpárnák

De így valósult meg a világ nagy fővárosait idéző négy nagy babzsákunk is, egy hatalmas puffal, ami asztalkának is megfelel. A puff is hamarosan felkerül a kínálatunkba, a négy babzsák (London, Párizs, New York, és a 66-os út elnevezésű) már jó ideje kapható. Ezt egy nemzetközi cég (Flowserve) számára készítettük.

Heverde babzsákok a Flowservenél

A Debreceni Egyetem Agrártudományi Karára logózva készültek egyforma zöld babzsákok a diákok örömére.

Vásárlóink kívánságára lett elkészítve a fánk fazon két népszerű anyagából fotel fazon is. (Párizsi cukrászda, Vintage minta) Valamint több más új kombináció.

vintage stílusú babzsákfotel

Egy család részére készült a London mintás anyagunkból a fánk fazonú babzsákunkhoz puff is.

Londoni álom babzsák és puff

 

Biztosan nem soroltam fel mindent, de nagyon örülünk, a megtisztelő bizalomnak. Köszönjük vásárlóinknak, hogy kreativitásukkal hozzájárulnak termékskálánk bővítéséhez.

További ötleteket várjuk az info@heverde.hu címre, vagy hívjanak a 70/275-6553