mark zuckerberg

Zuckerberg is babzsákon hever :)

Mark Zuckerbergről szinte mindenki hallott már. De ha mégsem, akkor is tudja, hogy mi a Facebook. Na, akkor annak, aki még nem tudja: Zuckerberg = Facebook. Gyakorlatilag egy élő legenda, aki megváltoztatta a világot azzal, hogy létre hozta a közösségi oldalát. Pontosabban  „ A ” közösségi oldalt.

Ráadásul még mindig nagyon fiatal. Talán akinek ennyire más rugóra jár az agya, nem is fog igazán megöregedni soha. 1984-ben született, de már 2010-ben film jelent meg az életéről.  A Wikipédia szerint feltaláló, programozó, filantróp. Milliárdos, aki farmerban és pólóban jár, és aki 2014-ben a Forbes felmérése alapján a világ 21. leggazdagabb embere volt. Cége a tőzsdére is került. Több mint egy milliárd felhasználója van a Facebooknak.

Szóval gazdag és még okos is. Izgalmas dolgokat csinál, máris gigantikus vagyont adományozott jótékonysági célokra. Befektet a „zöld energia” fejlesztésbe Bill Gates oldalán.

Zuckerberg és a pulijaÉs mit tud még Zuckerberg? Azt, hogy milyen a jó kutya :D Na, persze, hogy a gyönyörű magyar puli!

Ami ennek a pár sornak a megírására ösztönzött, az a másik kép, amin üldögél. Természetesen egy babzsákon heverészik. Mert ő is tudja, hogy a babzsák végtelenül kényelmes, és hosszan üldögélhetsz benne anélkül, hogy elzsibbadnál, és fel kellene állnod, miközben egy világmegváltó gondolat kibontásán dolgozol. Tehát, ő már tudja, hogy mik a babzsák előnyei.

Ne gondolkozz tovább, válassz egyet gyorsan tőlünk, és egy héten belül nálad is lesz a Te babzsákod!