Megújul a Heverde Babzsák Webáruház!


Jó hír minden kedves Heverde rajongónak és babzsák szerelmesnek, hogy hosszú hallgatás és csend után a Heverde Babzsák weáruház folytatja útját egy új csapattal, a Tű Cérna Szeretet Varroda márkájaként!!A prémium minőségű termékek vásárlása mellett egy jó ügyet is támogatsz, hiszen a varroda a Magyar Vöröskereszt BAZ Megyei Szervezete társadalmi vállalkozásaként működik és 70%-ban megváltozott munkaképességű embereknek biztosít megélhetést és lehetőséget, hogy visszaintegrálódjanak a munka világába. A varrodai háttérnek hála nagyobb kapacitással tudjuk kiszolgálni az egyedi igényeket is!

A már meglévő babzsáktípusokat továbbra is készítjük, és terveink között szerepel a felnőtt és gyermek babzsákok szín- és anyag választákának  bővítése, illetve egyGyermek babzsák különleges dizájner babzsák létrehozása.


Kedves Céges Megrendelőink, Lakberendezők! Szívesen teljesítünk az egyedi textiliákból, vagy egyéni elképzelések alapján megálmodott kéréseiket, akár nagyobb darabszámmal is. Igény esetén hímzett vagy nyomtatott céges logóval, névvel vagy mintával látjuk el. Heveredj le azzal a kellemes tudattal, hogy ma is tettél valami jót a környezetedért és az itt élő emberekért!