Díszpárna huzat

Biztosan Te is szereted a lakásodat csinosítani, újítgatni és frissíteni, különben nem jutottál volna ide a díszpárnahuzat kategóriánkhoz. Igyekeztünk egy színes kínálatot összehozni, hogy tudj válogatni. Díszpárnáink első sorban a gyerekek szobáját színesítik, de több termékünk a vidám lelkű, fiatal felnőttek szívét is megfogja. A minták elvisznek a mesék és az álmok birodalmába és visszarepítenek a gyerekkorba. Ki ne szeretne még egy kicsit gyerek lenni? Egyedi párnahuzataink jelenleg limitált darabszámban kaphatóak, ezért, ha valamelyik megtetszik, azonnal csapj le rá. Lepd meg magad, vagy a családod valamelyik tagját egy színes újdonsággal.

A huzatok moshatóak, rejtett cipzárral ellátottak. Hátoldaluk minden esetben egyszínű bézs.

A házhoz szállítás természetesen ingyenes.


Termék összehasonlítás (0)


Mutasd 1 tól 20 -ig 20 (1 oldalakat)
Minden termékünket ingyen házhoz szállítjuk neked az egész ország területén!

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Mindig örülünk neki, hogyha tőlünk vásárolsz, ezért minden termékünket ingyen házhoz szállítjuk neked az egész ország területén!

Ha készleten lévő terméket vásárolsz, akkor 3 napon belül, ha pedig még meg kell varrnunk, akkor 7 napon belül várhatod babzsákod érkezését.

A babzsákfotelek könnyűek, de nagyméretűek, ezért erős műanyag zsákba csomagoljuk őket, így nem esik bajuk a szállításkor.

1 év garanciát vállalunk minden gyártási vagy anyaghibára.

1 ÉV TERMÉK GARANCIA!

Mi bízunk a babzsákfoteleink minőségében, és azt szeretnénk, hogy neked se legyenek kétségeid. Ezért 1 év garanciát vállalunk minden gyártási vagy anyaghibára.

Miért természetes ez nekünk?

  • Csak erős, strapabíró anyagokat használunk
  • Erős dupla varrással varrjuk a babzsákjainkat
  • Minden babzsákunk dupla huzattal készül


Nálunk nyugodtan vásárolhatsz, mert ha mégsem tetszik a babzsák, amit rendeltél, esetleg nem jó színt vagy méretet választottál, mi visszadjuk a pénzedet.

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Nálunk nyugodtan vásárolhatsz, mert ha mégsem tetszik a babzsák, amit rendeltél, esetleg nem jó színt vagy méretet választottál, mi visszadjuk a pénzedet. Csak küldd vissza nekünk a babzsákot 30 napon belül, és mi már küldjük is a pénzt!

A Heverde gondoskodik róla, hogy elégedett legyél a végén, akár megtartod a babzsákot, akár nem.