Szolgálati közlemény!

Fontos közlemény a karácsonyi kiszállításokkal kapcsolatban:

Tudjuk, hogy minden évben van, aki az utolsó pillanatokra hagyja az ajándék vásárlást, de mi szeretnénk, hogy ennek ellenére mindenkinek megérkezzen karácsonyig az ajándéknak szánt babzsákja. Ezért azt kérjük, hogy ne halogasd tovább, rendeld meg a kiszemelt babzsákot már most! Segítség, hogy meddig érsz rá a rendeléssel:

- December 15. péntek éjfélig még bármit rendelhetsz a kínálatunkból. Nekünk még lesz időnk legyártani, a futárnak pedig kiszállítani karácsony előtt.

- December 16-17 hétvégén már csak a készleten lévő termékeinkből rendelhetsz, melyeket a Fogd és vidd kategóriában találsz. Ezeket hétfőn még postára tudjuk adni úgy, hogy biztonsággal megérkezzenek karácsonyig.

- A december 18. vagy az után leadott rendeléseket már csak az ünnepek után fogod megkapni.

Díszpárna huzat

Biztosan Te is szereted a lakásodat csinosítani, újítgatni és frissíteni, különben nem jutottál volna ide a díszpárna kategóriánkhoz. Igyekeztünk egy színes kínálatot összehozni, hogy tudj válogatni. Díszpárna huzataink első sorban a gyerekek szobáját színesítik, de több termékünk a vidám lelkű, fiatal felnőttek szívét is megfogja. A minták elvisznek a mesék és az álmok birodalmába és visszarepítenek a gyerekkorba. Ki ne szeretne még egy kicsit gyerek lenni. Egyedi párnahuzataink jelenleg limitált darabszámban kaphatóak, ezért, ha valamelyik megtetszik, azonnal csapj le rá. Lepd meg magad, vagy a családod valamelyik tagját egy színes újdonsággal.

Díszpárna huzataink moshatóak, rejtett cipzárral ellátottak. A huzatok hátoldala minden esetben egyszínű, bézs.

A házhoz szállítás természetesen ingyenes.


Termék összehasonlítás (0)


Mutasd 1 tól 26 -ig 26 (1 oldalakat)