Raktáron lévő termékek

Ebben a kategóriában azokat a babzsákokat találod, amiből épp raktáron van legalább 1 darab. Ebben a kategóriában lévő termékekhez ezért néhány nappal hamarabb hozzájuthatsz mint a többihez, mert már csak csomagolnunk és feladnunk kell. Ha sürgősen szükséged van egy babzsákra, vagy ülőpárnára, mert például ajándéknak szánod, akkor innen válogass.

Minden babzsák dupla huzatú, utántölthető. A külső huzat mosógépben mosható. A babzsákok töltőanyaga polisztirol gyöngy.

A házhoz szállítás minden termékünkre ingyenes!

Ebben a kategóriában lévő termékeket 2-3 munkanap alatt szállítjuk.


Keresés finomítása

Termék összehasonlítás (0)


Mutasd -17 tól 0 -ig 60 (4 oldalakat)
Minden termékünket ingyen házhoz szállítjuk neked az egész ország területén!

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Mindig örülünk neki, hogyha tőlünk vásárolsz, ezért minden termékünket ingyen házhoz szállítjuk neked az egész ország területén!

Ha készleten lévő terméket vásárolsz, akkor 3 napon belül, ha pedig még meg kell varrnunk, akkor 7 napon belül várhatod babzsákod érkezését.

A babzsákfotelek könnyűek, de nagyméretűek, ezért erős műanyag zsákba csomagoljuk őket, így nem esik bajuk a szállításkor.

1 év garanciát vállalunk minden gyártási vagy anyaghibára.

1 ÉV TERMÉK GARANCIA!

Mi bízunk a babzsákfoteleink minőségében, és azt szeretnénk, hogy neked se legyenek kétségeid. Ezért 1 év garanciát vállalunk minden gyártási vagy anyaghibára.

Miért természetes ez nekünk?

  • Csak erős, strapabíró anyagokat használunk
  • Erős dupla varrással varrjuk a babzsákjainkat
  • Minden babzsákunk dupla huzattal készül


Nálunk nyugodtan vásárolhatsz, mert ha mégsem tetszik a babzsák, amit rendeltél, esetleg nem jó színt vagy méretet választottál, mi visszadjuk a pénzedet.

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Nálunk nyugodtan vásárolhatsz, mert ha mégsem tetszik a babzsák, amit rendeltél, esetleg nem jó színt vagy méretet választottál, mi visszadjuk a pénzedet. Csak küldd vissza nekünk a babzsákot 30 napon belül, és mi már küldjük is a pénzt!

A Heverde gondoskodik róla, hogy elégedett legyél a végén, akár megtartod a babzsákot, akár nem.