Csomag ajánlataink


Szolgálati közlemény!

Fontos közlemény a karácsonyi kiszállításokkal kapcsolatban:

Tudjuk, hogy minden évben van, aki az utolsó pillanatokra hagyja az ajándék vásárlást, de mi szeretnénk, hogy ennek ellenére mindenkinek megérkezzen karácsonyig az ajándéknak szánt babzsákja. Ezért azt kérjük, hogy ne halogasd tovább, rendeld meg a kiszemelt babzsákot már most! Segítség, hogy meddig érsz rá a rendeléssel:

- December 15. péntek éjfélig még bármit rendelhetsz a kínálatunkból. Nekünk még lesz időnk legyártani, a futárnak pedig kiszállítani karácsony előtt.

- December 16-17 hétvégén már csak a készleten lévő termékeinkből rendelhetsz, melyeket a Fogd és vidd kategóriában találsz. Ezeket hétfőn még postára tudjuk adni úgy, hogy biztonsággal megérkezzenek karácsonyig.

- A december 18. vagy az után leadott rendeléseket már csak az ünnepek után fogod megkapni.

Babzsák puff

Van már babzsákfoteled? Ha van, akkor nagyon jól tudod, ha pedig nincs, hidd el nekem, hogy néha ücsörgés közben milyen jól esne feltenni a lábadat is valahova. Na erre nagyon jó a babzsák puff. Ha a babzsákfotel a keleti kényelem, akkor a babzsákfotel + puff a keleti kényelem a négyzeten! És a legjobb, hogy magában is használhatod ücsörgésre, de akár még kis asztal helyettesítőnek is.


Minden babzsák puff erős anyagokból, dupla huzattal varrva, és természetesen utántölthető!


Termék összehasonlítás (0)


Mutasd 1 tól 7 -ig 7 (1 oldalakat)