Babzsák töltőanyag, polisztirol gyöngy

Babzsák töltőanyag, polisztirol gyöngy

Babzsákjaink töltőanyaga a polisztirol gyöngy

Polisztirol gyöngy utánrendelés lehetőségével szeretnénk neked segíteni abban, hogy mindig ugyanazt az élményt kapd a babzsákodban heverve, mint mikor először megérkezett hozzád.

Miért megy össze a babzsák tölteléke a használat során? Az apró gyöngyök alapvető tulajdonsága a tömörülés. Nem morzsolódik, ne aggódj, nem száll ki belőle semmilyen egészségre ártalmas anyag.

Hogyan töltsd újra? A lenti adatok alapján válaszd ki a számodra megfelelő mennyiséget, rendeld meg, mint a babzsákot, a webáruházon keresztül, és a posta házhoz szállítja neked. A szállítás természetesen most is ingyenes. A babzsákod külső és belső huzatán óvatosan nyisd ki a cipzárat, és töltsd át a zsákból a belső huzatba a polisztirol gyöngyöket. Használj valami csőszerű anyagot, amit a belső huzatba cipzározol, mert iszonyú könnyen ellepheti a lakást a sok gyöngy. Ne egyedül csináld, kérj segítséget! Kisgyerek és háziállat ne legyen a közeledben, mert ők különösen izgalmasnak találják ezt a műveletet.

A gyöngy nagyon könnyű, de a terjedelme annál nagyobb, tehát egy nagyméretű, nagyon könnyű csomag fog érkezni hozzád.

Biztosan nehéz eldönteni, hogy mennyi töltőanyagot rendelj, ezért itt egy kis segítség.

  • Ülőpárna és puff esetében: 3-10 liter/db
  • Gyerek babzsákok: 100-150 liter/babzsák
  • Felnőtt babzsákok: 150-250 liter/babzsák (fazontól függően)

Ha esetleg többet rendeltél, mint amennyi szükséges, tedd félre a későbbiekre, vagy használd fel törékeny dolgok csomagolásánál, mert arra is tökéletes. Ne feledd, ezt az anyagot eredetileg az építőiparban hőszigetelésre használják. Bátran vegyél nagyobb zsákkal, mert meg lesz a helye, ha kimarad néhány liter.


Termék összehasonlítás (0)


Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)
Minden termékünket ingyen házhoz szállítjuk neked az egész ország területén!

INGYENES SZÁLLÍTÁS!

Mindig örülünk neki, hogyha tőlünk vásárolsz, ezért minden termékünket ingyen házhoz szállítjuk neked az egész ország területén!

Ha készleten lévő terméket vásárolsz, akkor 3 napon belül, ha pedig még meg kell varrnunk, akkor 7 napon belül várhatod babzsákod érkezését.

A babzsákfotelek könnyűek, de nagyméretűek, ezért erős műanyag zsákba csomagoljuk őket, így nem esik bajuk a szállításkor.

1 év garanciát vállalunk minden gyártási vagy anyaghibára.

1 ÉV TERMÉK GARANCIA!

Mi bízunk a babzsákfoteleink minőségében, és azt szeretnénk, hogy neked se legyenek kétségeid. Ezért 1 év garanciát vállalunk minden gyártási vagy anyaghibára.

Miért természetes ez nekünk?

  • Csak erős, strapabíró anyagokat használunk
  • Erős dupla varrással varrjuk a babzsákjainkat
  • Minden babzsákunk dupla huzattal készül


Nálunk nyugodtan vásárolhatsz, mert ha mégsem tetszik a babzsák, amit rendeltél, esetleg nem jó színt vagy méretet választottál, mi visszadjuk a pénzedet.

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Nálunk nyugodtan vásárolhatsz, mert ha mégsem tetszik a babzsák, amit rendeltél, esetleg nem jó színt vagy méretet választottál, mi visszadjuk a pénzedet. Csak küldd vissza nekünk a babzsákot 30 napon belül, és mi már küldjük is a pénzt!

A Heverde gondoskodik róla, hogy elégedett legyél a végén, akár megtartod a babzsákot, akár nem.