Polisztirol gyöngy

Polisztirol gyöngy

Babzsákjaink töltőanyaga a polisztirol gyöngy

Polisztirol gyöngy utánrendelés lehetőségével szeretnénk neked segíteni abban, hogy mindig ugyanazt az élményt kapd a babzsákodban heverve, mint mikor először megérkezett hozzád.

Miért megy össze a babzsák tölteléke a használat során? Az apró gyöngyök alapvető tulajdonsága a tömörülés. Nem morzsolódik, ne aggódj, nem száll ki belőle semmilyen egészségre ártalmas anyag.

Hogyan töltsd újra? A lenti adatok alapján válaszd ki a számodra megfelelő mennyiséget, rendeld meg, mint a babzsákot, a webáruházon keresztül, és a posta házhoz szállítja neked. A szállítás természetesen most is ingyenes. A babzsákod külső és belső huzatán óvatosan nyisd ki a cipzárat, és töltsd át a zsákból a belső huzatba a polisztirol gyöngyöket. Használj valami csőszerű anyagot, amit a belső huzatba cipzározol, mert iszonyú könnyen ellepheti a lakást a sok gyöngy. Ne egyedül csináld, kérj segítséget! Kisgyerek és háziállat ne legyen a közeledben, mert ők különösen izgalmasnak találják ezt a műveletet.

A polisztirol gyöngy nagyon könnyű, de a terjedelme annál nagyobb, tehát egy nagyméretű, nagyon könnyű csomag fog érkezni hozzád.

Biztosan nehéz eldönteni, hogy mennyi töltőanyagot rendelj, ezért itt egy kis segítség.

  • Ülőpárna és puff esetében: 3-10 liter/db
  • Gyerek babzsákok: 100-150 liter/babzsák
  • Felnőtt babzsákok: 150-250 liter/babzsák (fazontól függően)

Ha esetleg többet rendeltél, mint amennyi szükséges, tedd félre a későbbiekre, vagy használd fel törékeny dolgok csomagolásánál, mert arra is tökéletes. Ne feledd, ezt az anyagot eredetileg az építőiparban hőszigetelésre használják. Bátran vegyél nagyobb zsákkal, mert meg lesz a helye, ha kimarad néhány liter.


Termék összehasonlítás (0)


Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)