Barion Pixel

Olcsó gyerek babzsákok

A gyermekeinknek mindent megadnánk, akár erőnk felett is. Fontos a kényelmük, az egészségük, a táplálkozásuk, a testi, lelki és szellemi fejlődésük. Sokszor épp akkor kicsi még a lakásunk, amikor kicsik a gyerekek. Minden tele van játékkal, az igazi rendrakás szóba sem jöhet. Kisautók, plüss játékok, lego mindenhol. A gyerekek pedig kúsznak-másznak, futkosnak, ugrálnak. Különösen az esős, ködös, szürke napok a legelviselhetetlenebbek. Széthordják a párnákat, majd valahol ismét kupacba rakják, és ráugrálnak. Bármennyire is szeretjük a gyerekeinket, lássuk be, ez a helyzet időnként mégis idegtépő tud lenni. Féltve őrzött szép díszpárnáink, puha takaróink esnek ilyenkor áldozatul. Nem kell ebbe beletörődnünk!

zöld virágmintás heverésző babzsák

Épp az ilyen helyzetekre találtunk ki egy kisméretű, könnyű és olcsó babzsákot. Akkora, mint egy díszpárna kupac, csak ezt bátran lehet húzni-nyúzni! Készült belőle egyszínű, és gyerekrajz mintás huzatú, valamint kedves indás-madárkás mintás is.

gyerekrajzos heverésző babzsák

A készlet tovább bővül folyamatosan, és egyedi kérést is megoldunk. A mérete épp akkora, (75 x 120 cm)hogy ne foglaljon el sok helyet a szobában, de mégis praktikus legyen a 0-12 éves korú gyerekek számára.
A bébik akár szunyókálhatnak is rajta délután. Az ovisok heverészve nézhetik a kedvenc meséjüket benne, a kisiskolások pedig olvasgathatnak rajta heverve. Mivel ez a fazon megtámasztja a hátat, és a test alatt is marad még kényelmes felület, így tökéletes választás videojátékozáshoz is. Nagyon könnyű, így még azok a gyerekek is arrébb tudják vinni egyedül, akik még alig totyognak. A külső huzata természetesen könnyen lecipzározható, és kimosható. A gyerekek esetében ez nagyon fontos kritérium.

piros mintás heverésző babzsák

Nem utolsó sorban az árát is úgy alakítottuk ki, hogy azoknak is könnyen elérhető legyen, akik nem szeretnének sok pénzt költeni a sok egyéb kiadás mellett. A legjobb hírünk pedig az, hogy minden babzsákunk házhoz szállítása ingyenes!

Bejegyzés megosztása: